Bele lehet lelkileg betegedni az egyedüllétbe?
Kozben a legjobb baratom az exem akit 3 eve nem tudok "elfelejteni", leginkabb miatta nem vagyok kepes belekezdeni ujjabb kapcsolatba, probaltam de mindenki masban az o szemilyiseget kerestem.
18/F
Ha az egyedüllét alatt a párkapcsolat hiányát érted: biztos bele lehet, de ahhoz jó sok idő kell. Ha helyette szép lassan, lépésenként teszed túl magad rajta, mondjuk úgy, hogy a baráti körödre támaszkodsz, jól érzed magad velük, eljártok bulizni, kikapcsolódsz, akkor ellazulsz és újra lehet kapcsolatod.
Ha a teljes izolációra gondolsz, vagyis arra, hogy az embernek se barátja, se kapcsolata, leválasztja magát mindenkiről, na az jóval veszélyesebb. De azt hiszem, nem erre gondolsz. Próbálj kikapcsolni, jól érezni magad, nem gondolni a szerelemre. Hátha aztán majd megjön onnan, ahonnan nem is várod.
A falu az elhiszem, hogy nyomasztó, tudom, hogy milyen az ottani élet. A kevés fiatal mind ismeri egymást, mindenki tud mindenkiről mindent, és ha valakinek nem szimpi a közösség, akkor teljesen ki van rekesztve. Nagyon nem élnék falun.
Remélem, Bp.-n megtalálod önmagad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!