Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bele lehet lelkileg betegedni...

Bele lehet lelkileg betegedni az egyedüllétbe?

Figyelt kérdés

Kozben a legjobb baratom az exem akit 3 eve nem tudok "elfelejteni", leginkabb miatta nem vagyok kepes belekezdeni ujjabb kapcsolatba, probaltam de mindenki masban az o szemilyiseget kerestem.

18/F

2014. dec. 28. 10:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha az egyedüllét alatt a párkapcsolat hiányát érted: biztos bele lehet, de ahhoz jó sok idő kell. Ha helyette szép lassan, lépésenként teszed túl magad rajta, mondjuk úgy, hogy a baráti körödre támaszkodsz, jól érzed magad velük, eljártok bulizni, kikapcsolódsz, akkor ellazulsz és újra lehet kapcsolatod.

Ha a teljes izolációra gondolsz, vagyis arra, hogy az embernek se barátja, se kapcsolata, leválasztja magát mindenkiről, na az jóval veszélyesebb. De azt hiszem, nem erre gondolsz. Próbálj kikapcsolni, jól érezni magad, nem gondolni a szerelemre. Hátha aztán majd megjön onnan, ahonnan nem is várod.

2014. dec. 28. 12:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Ugy nagyjabol barataim sincsenek (csak ez az egy lany), 1 van de haver inkabb es vele csak inni szoktam ha ugy van de hanyagolni fogom mert egy ketszinu szemetlada es kenyszerbol nem fogok kamu emberekkel jofejuen baratkozni.. :( Koszonom a valaszod, nem hittem hogy bele lehet. Ment a zold kez. :)
2014. dec. 28. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor nincs mese, keress igazi barátokat! Máshogy nem fog menni. Nem lehet kiszolgáltatva a lelki egészséged pusztán annak, hogy van-e éppen barátnőd, vagy nincs. Nézz magadba, keresd meg, hogy mi az, amit igazán szeretsz csinálni, mi a hobbid. Ebben merülj el, és keress hozzá társaságot, gyűjts velük KÖZÖS sikerélményeket. Hidd el nekem, tudom, hogy ez fontos. 22 éves vagyok és minden problémámnak az az okozója, hogy nem szórakoztam eleget barátokkal és nem éltem meg másokkal a hobbijaimat. Lehetsz bármilyen jó tanuló, ha ez nincs meg, akkor egyszerűen megáll a személyiségfejlődésed. Ne járj úgy, mint én.
2014. dec. 28. 13:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Kis faluban elek es sok mindenkit ismerek, de itt nehez baratokat talalni. Talan majd jovore.. Meglesz a szakmam, tudok dolgozni es amint megtehetem felkoltozok pestre alberletbe, ott tobb mint valoszinu hogy megtalalom onmagam, koszonom szepen a segitseged !! :)
2014. dec. 28. 13:18
 5/5 anonim ***** válasza:

A falu az elhiszem, hogy nyomasztó, tudom, hogy milyen az ottani élet. A kevés fiatal mind ismeri egymást, mindenki tud mindenkiről mindent, és ha valakinek nem szimpi a közösség, akkor teljesen ki van rekesztve. Nagyon nem élnék falun.

Remélem, Bp.-n megtalálod önmagad.

2014. dec. 28. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!