Ti tudnátok bízni egy olyan taxisban, aki emberkereskedőt szokott fuvarozni?
Én 23 éves lány vagyok, és a taxisnak a 13 éves lányát korrepetálom.
Köszi a válaszokat!
OK, lebuktam. Sejtettem h az ironia az értelmes lények szövegkörnyeztel párosult. Mentségemre legyen h villámcsapás ért, életemben először. Most már értem mit akartál írni, és kérdezni. Jó hogy vannak még olyanok, akiknek fontos más emberek élete, törődnek a gondjaikkal. Igazából amit már most tudok Rólad, több mint amit egy NŐtől valaha láttam és reméltem. Talán ez az oka is annak, hogy kekeckedtem Veled, nem hittem el h ilyen létezik. Előre félek attól, h elveszítelek. Ezt neked küldeném, ha tudnám a címed:
Köszönöm, nagyon kedves tőled! :) Máris kiengeszteltél, és köszi, hogy így gondolod. ^^ Szerintem is az lenne a helyes, hogy ne ülünk, mint egy gyáva sz.r, mert félünk, hogy nem lesz pénzünk. Sokan elfelejtik, hogy egy emberi élet minősége sokszor sokkal többet ér, mint amennyibe kerülne legyőzni a saját félelmeinket.
De azért az eddigi páromat megtartom. :)
Én nem vicceltem, végigondoltam és azt hiszem Nálad jobb emberrel még nem találkoztam így, online. Tényleg nem akarlak elveszíteni, és szeretném Veled tartani a kapcsolatot. Az, hogy pillatnyilag van párod nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!