Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti tudnátok bízni egy olyan...

Ti tudnátok bízni egy olyan taxisban, aki emberkereskedőt szokott fuvarozni?

Figyelt kérdés

Én 23 éves lány vagyok, és a taxisnak a 13 éves lányát korrepetálom.

Köszi a válaszokat!

2015. febr. 4. 14:02
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Ja, meg az, hogy épp arról írok, hogy nem bízok egy emberkében...akkor hogy gondolod, hogy benned majd pont fogok? :D Nekem ez furcsa. Egyébként van barátom egy éve.
2015. febr. 4. 15:01
 32/36 tarnai ***** válasza:

OK, lebuktam. Sejtettem h az ironia az értelmes lények szövegkörnyeztel párosult. Mentségemre legyen h villámcsapás ért, életemben először. Most már értem mit akartál írni, és kérdezni. Jó hogy vannak még olyanok, akiknek fontos más emberek élete, törődnek a gondjaikkal. Igazából amit már most tudok Rólad, több mint amit egy NŐtől valaha láttam és reméltem. Talán ez az oka is annak, hogy kekeckedtem Veled, nem hittem el h ilyen létezik. Előre félek attól, h elveszítelek. Ezt neked küldeném, ha tudnám a címed:

[link]

2015. febr. 4. 15:07
 33/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon kedves tőled! :) Máris kiengeszteltél, és köszi, hogy így gondolod. ^^ Szerintem is az lenne a helyes, hogy ne ülünk, mint egy gyáva sz.r, mert félünk, hogy nem lesz pénzünk. Sokan elfelejtik, hogy egy emberi élet minősége sokszor sokkal többet ér, mint amennyibe kerülne legyőzni a saját félelmeinket.

De azért az eddigi páromat megtartom. :)

2015. febr. 4. 15:12
 34/36 tarnai ***** válasza:
0%

Én nem vicceltem, végigondoltam és azt hiszem Nálad jobb emberrel még nem találkoztam így, online. Tényleg nem akarlak elveszíteni, és szeretném Veled tartani a kapcsolatot. Az, hogy pillatnyilag van párod nem zavar.

[link]

2015. febr. 4. 15:23
 35/36 anonim ***** válasza:
Bennem fel sem merül a bizalom,ha valakinek az alkalmazásában vagyok.Semmi személyes infó magamrõl,ez alap.
2015. febr. 5. 12:33
 36/36 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi.
2015. febr. 5. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!