Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti tudnátok bízni egy olyan...

Ti tudnátok bízni egy olyan taxisban, aki emberkereskedőt szokott fuvarozni?

Figyelt kérdés

Én 23 éves lány vagyok, és a taxisnak a 13 éves lányát korrepetálom.

Köszi a válaszokat!

2015. febr. 4. 14:02
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

[link]

"Támogatási szerkezet[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A támogatási szerkezet magában foglalja az olyan üzleteket és azokat a gyakorlatokat, amelyek elősegítik az emberkereskedelem folyamatát és annak fennmaradását. Ez a támogatási szerkezet alapvető az emberkereskedelmi hálózatok működéséhez. Ide tartoznak a hirdetések, a szállítás, és a pénzügyi szolgáltatások. Az olyan gyakorlatok, amelyek tolerálják, vagy akár aktívan elősegítik az emberkereskedelmet ugyanúgy részesei ennek a szerkezetnek. Ez magában foglalhatja a rendőri korrupciót, társadalmi diszkriminációt, és a megbecstelenítés vagy a kiskorúak elfogadását a szexiparban."

2015. febr. 4. 14:19
 12/36 A kérdező kommentje:
Nem embercsempész. A taxis mondta, hogy együtt tud velem érezni, mert kapcsolatban van olyannal, aki lányokat ad el prostitúcióra... Rákérdeztem, hogy pontosítsa, és azt mondta, hogy furikázza a fazont.
2015. febr. 4. 14:20
 13/36 A kérdező kommentje:
Ja, az apa keresett fel, hogy korrepetáljam a lányát, és tényleg korrepetálásra szorul a lány, de ti teljes biztonságban éreznétek magatokat, hogy azzal az emberrel egy háztartásban vagytok? Mert én nem egészen.
2015. febr. 4. 14:23
 14/36 tarnai ***** válasza:
100%
a feljelentés elmulasztása büntetőjogi kategória, aki tudomást szerez bűncselekményről annak feljelentést kell tenni, ez kötelesség, nem lehetőség, ennek elmulasztása mint írtam büntetőjogi kategória. az h ide irkálod ki nem mentesít semmi alól, csak szólok...
2015. febr. 4. 14:24
 15/36 tarnai ***** válasza:
ha csak nem rokonod, persze...
2015. febr. 4. 14:25
 16/36 A kérdező kommentje:
Csakhogy nekem nincs bizonyítékom, és nem is láttam soha azt a harmadik személyt (emberkereskedő), csak úgy mondom. Addig meg rágalmazás.
2015. febr. 4. 14:26
 17/36 tarnai ***** válasza:
57%
szerinted az, mert nem ismered a jogot, csak hülyézel. erre találták ki az ismeretlen tettes fogalmát.
2015. febr. 4. 14:27
 18/36 A kérdező kommentje:

"tarnai nevű felhasználó válasza:

ha csak nem rokonod, persze..."

Ezt nem értem, bocsi. Mire mondod, hogy ha nem rokonom, akkor persze, hogy...? Mi? Mert azt kérdeztem, hogy bíznátok-e benne. És erre írod, hogy ha nem rokonom, akkor bízhatnék benne... Ez nem tűnik logikusnak. Leírnád légyszi, hogy hogy értetted? Köszi.

2015. febr. 4. 14:27
 19/36 tarnai ***** válasza:
57%
mire korrepetálod Te a lányát, helyesírás - nem, szövegértés - nem, jog - nem, főzés?
2015. febr. 4. 14:28
 20/36 tarnai ***** válasza:
fűzd össze az előzővel, rokonodat nem kell feljelentened, azér' nincs bünti.
2015. febr. 4. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!