Ti tudnátok bízni egy olyan taxisban, aki emberkereskedőt szokott fuvarozni?
Én 23 éves lány vagyok, és a taxisnak a 13 éves lányát korrepetálom.
Köszi a válaszokat!
"Támogatási szerkezet[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]
A támogatási szerkezet magában foglalja az olyan üzleteket és azokat a gyakorlatokat, amelyek elősegítik az emberkereskedelem folyamatát és annak fennmaradását. Ez a támogatási szerkezet alapvető az emberkereskedelmi hálózatok működéséhez. Ide tartoznak a hirdetések, a szállítás, és a pénzügyi szolgáltatások. Az olyan gyakorlatok, amelyek tolerálják, vagy akár aktívan elősegítik az emberkereskedelmet ugyanúgy részesei ennek a szerkezetnek. Ez magában foglalhatja a rendőri korrupciót, társadalmi diszkriminációt, és a megbecstelenítés vagy a kiskorúak elfogadását a szexiparban."
"tarnai nevű felhasználó válasza:
ha csak nem rokonod, persze..."
Ezt nem értem, bocsi. Mire mondod, hogy ha nem rokonom, akkor persze, hogy...? Mi? Mert azt kérdeztem, hogy bíznátok-e benne. És erre írod, hogy ha nem rokonom, akkor bízhatnék benne... Ez nem tűnik logikusnak. Leírnád légyszi, hogy hogy értetted? Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!