Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti tudnátok bízni egy olyan...

Ti tudnátok bízni egy olyan taxisban, aki emberkereskedőt szokott fuvarozni?

Figyelt kérdés

Én 23 éves lány vagyok, és a taxisnak a 13 éves lányát korrepetálom.

Köszi a válaszokat!

2015. febr. 4. 14:02
1 2 3 4
 1/36 tarnai ***** válasza:
persze, sőt! én vásárolnék is tőle. csak komplett emberekkel foglakozik vagy van vese, máj, szaruhártya is?
2015. febr. 4. 14:09
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
És miért kéne neked benne megbíznod? Hiszen a lányát korrepetálod, mi köze van az apjának hozzád, amiért meg kéne benne bíznod?
2015. febr. 4. 14:11
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
És ezt rögtön az orrodra is kötötte:D
2015. febr. 4. 14:11
 4/36 A kérdező kommentje:
Hülje. Most komolyan kérdezem. Az igaz, hogy a taxizásból él, meg ilyenek...mit tehetne. De azért keveset tudok róla. Honnan tudjam, hogy nem segít a fazonnak vmilyen módon? Amúgy azt mondta, hogy Moldovából származó lányokkal/fiúkkal kereskedik. Lányokat prostitúcióra, fiúkat valószínűleg tisztességtelen munkára, de ezt nem tudta pontosan.
2015. febr. 4. 14:12
 5/36 A kérdező kommentje:

A hülje az elsőnek szólt.

Hát mert mondjuk fiatal és csinos lány vagyok, aki tök egyedül van, nem támogatnak a szüleim??

2015. febr. 4. 14:13
 6/36 anonim ***** válasza:
És akkor mi van? Nem téged fuvaroz, csak a lányát tanítod.
2015. febr. 4. 14:13
 7/36 A kérdező kommentje:

A kiszolgáltatott lányokat könnyebb elrabolni.

Amúgy azért mert konfliktusba keveredtem kicsit vele, és elmondtam, hogy ne mondja meg, hogy mit csináljak, még kedvességből sem, mert az apám molesztált, és nem jól tűröm ezeket.

Itt kiírtam a kérdést részletesen, csak nem nagyon válaszoltak rá (lehet, hogy ez már nagyon hosszú szövegnek számít):

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__szokasok-..

2015. febr. 4. 14:16
 8/36 tarnai ***** válasza:
61%
miért vagyok "hüje"? nyilván fel kell jelenteni a rendőrségen, mielőtt téged kényszerít prostitúcióra. kicsit úgy tűnik ezt várod...
2015. febr. 4. 14:16
 9/36 A kérdező kommentje:

Nem ezt várom, észkombájn...

Azt várom, hogy értelmes érveket írjatok, hogy ti a helyemben mennyire tudnátok bízni benne.

Amúgy nem ő az emberkereskedő, hanem olyan embert szokott fuvarozni.

2015. febr. 4. 14:17
 10/36 anonim ***** válasza:
Inkább ember csempész lehet, akire te gondolsz. Nagy különbség:)
2015. febr. 4. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!