Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Valaki aki ebben jártas meg...

Valaki aki ebben jártas meg tudná nekem mondani hogy érdemes e elkezdeni kisteherautoval fuvarozni bel-köl földön egyéni válalkozoíval?

Figyelt kérdés

2014. aug. 8. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
tapasztalat nélkül bukás lesz a vége
2014. aug. 9. 12:44
 2/3 anonim ***** válasza:

2-3 esetben van némi esélyed:

1. Magyar szállítmányozó céggel megegyezel és folyamatosan ad munkát, export, import.

2. Kiválasztasz egy országot pl. Ausztria vagy Észak Olaszo. és csak oda jársz minden héten, részrakományokat is vállalsz, ezt fűnek fának reklámozod. Akkor is mész, ha épp veszteséges, mert számítanak rád, akik éppen adnak munkát. Egy -két év után beérhet a dolog, de kell lehetőleg segítő családtag, aki a szervezésben segít.

3. Ún. uniós munkát keresel, vagyis 4-5 hétig kint vagy, a fülkében alszol valami megbízható nyugati speditőrcégnek, ha találsz ilyet.

Fontos: hacsak a kocsi ára, vagy a hitelhez szükséges előleg van az kevés, akkor inkább ne.

Természetesen mindben ott a bukás, jó esetben a nullszaldó esélye.

2014. aug. 11. 15:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Én anno így vágtam bele, csak embereket vittem. Először csak feketén, mivel volt egy Iveco Daily 16 fős kisbuszom, de annyi pénzem már nem, hogy rendesen céget alapítsak. Szatmárnémetiből jártam Budapestre, meg vissza, eleninte ezt az útat egy nap kétszer lekellet gyűrnöm, fárasztó volt kicsit. Mikor már jobban beindult a szekér és több jelentkező volt mint ahány helyem, egyik haverom akinek szintén volt egy kisbusza, betársult mellém. Mostmár Lengyelországba, Olaszországba, Németországba, Spanyolországba is járunk, de még mindig kemény, és még mindig nincs cégünk, viszont mostmár azt mondhatjuk hogy megéri a dolog, nemrég cseréltük ki a kocsikat két új Iveco-ra
2014. aug. 30. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!