Hogyan űzzem ki a bennem élő jótündért? Lételemem a jócselekvés, de abba akarom hagyni.
Nem bírom ki, hogy ne segítsek másoknak. Gyakram oldom meg az ismerőseim gondjait, mindenkinek a legjobbat nyújtom ami telik, törődöm az emberekkel és pont ez a bajom, hogy túl kedves és jószívű vagyok. Magammal is foglalkozok amúgy, nincs ezzel baj. Viszont nem akarok én lenni mindenkinek a megmentője. Mostmár mentse meg mindenki saját magát. Mire gondoljak? Hogyan tisztázzam ezt magamban? Mit tegyek, hogy leállítsam végre a túláradó jóságomat?
21/L
Akkor is szeretném egy kicsit visszafogni magam ilyen téren.
Amúgy nyilas a csillagjegyem. :)
Ez de ismerős :D
Mikor legszívesebben kiűznéd magadból az empátiát,mert kezdesz rájönni,hogy elfelejtettél élni és elfelejtetted,hogy te is ugyanannyira megérdemelnéd,mert ember vagy...
Kicsit próbálj meg magadra koncentrálni és saját magadat is megsegíteni.
ha ilyennek születtél ilyen is maradsz
és is sokmindenkinek segítek amivel csak tudo mégannak is akinek nem akarok, de már késő, segítettem.
állítólag visszakapjuk tízszeresen
6-os, nem vállalok szexuális jellegű jótevést. :))
8-as, sajnálom ha eddig rosz tapasztalatokat szereztél a fiatal lányokkal. Nem vagyunk mind egyformák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!