Mennyi pénzt szántok maximum egy személyre, karácsonyi ajándékozás terén?
Attól függ kiről van szó. Párom 50-60k körül talán, de ő rendeli magának én csak fizetek.
Többi családtag 5-20k
Nem volt meghatározva. Apának ingre volt szüksége, az lett 16 ezer. Páromnak 2 könyvet vettem, az lett 11 ezer. Apával ketten vettünk keresztanyáéknak ajándékot, így az fejenként 10 ezer lett.
Azt nézem, hogy kinek mire van szüksége.
Keresztfiamnak vettem egyedül ajándékot 15 ezer forintért, nálunk a felnőttek már több éve nem ajándékozzák egymást.
Inkább leülünk az asztalhoz, és sokat eszünk, iszunk és beszélgettünk.
Nem ajándékozok senkit, - kinőttem a gyerekkorból.
Jókívánság, evés, ivás, - lómen!
Szüleimnek annyi kikötése volt, hogy ne nagyon kerüljön az ajándékuk többe 5 ezernél fejenként. Ezt amúgy egész jól sikerült tartani, illetve olyanokat venni, amikről tudom, hogy valóban tetszeni is fog nekik, illetve használni is fogják.
Meg legjobb barátnőm kap egy kis ajándékcsomagot, azt is pár ezer forint értékben. Vele is megbeszéltük, hogy ne legyen nagyobb összegű.
Pénzt kap mindenki, fejenként 40 ezer Ft .
Igazából nálunk mindenki ruhamániás, így mindig cirkusz van, mert valakinek nem tetszik, túl nagy, túl kicsi és aztán a karácsony utáni napok mindig a visszavivéssel telik, így pénzt kap mindenki és csend lesz. :D
Na jó + még egy zsák édességet. :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!