Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi pénzt szántok maximum...

Mennyi pénzt szántok maximum egy személyre, karácsonyi ajándékozás terén?

Figyelt kérdés

#Ajándék árak
ma 14:12
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Forintban olyan 150-200 ezer korul.
ma 14:23
 2/10 anonim ***** válasza:

Attól függ kiről van szó. Párom 50-60k körül talán, de ő rendeli magának én csak fizetek.

Többi családtag 5-20k

ma 14:30
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Nem volt meghatározva. Apának ingre volt szüksége, az lett 16 ezer. Páromnak 2 könyvet vettem, az lett 11 ezer. Apával ketten vettünk keresztanyáéknak ajándékot, így az fejenként 10 ezer lett.

Azt nézem, hogy kinek mire van szüksége.

ma 14:32
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Páromnak 45 ezer, többieknek 5-10 ezer között fejenként (szüleim, barátnőim, testvéreim gyerekei).
ma 14:48
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Keresztfiamnak vettem egyedül ajándékot 15 ezer forintért, nálunk a felnőttek már több éve nem ajándékozzák egymást.

Inkább leülünk az asztalhoz, és sokat eszünk, iszunk és beszélgettünk.

ma 14:58
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
Felnőtt embereknek nem ajándékozunk. Férjem unokái kapna 20-20 ezerért ajándékot (alsósok).
ma 15:12
 7/10 anonim ***** válasza:
20-30 ezer, és már ebből se jön ki olyan sok minden. Veszel egy könyvet meg egy üveg bort, már 10-esnél tartasz….
ma 16:24
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem ajándékozok senkit, - kinőttem a gyerekkorból.

Jókívánság, evés, ivás, - lómen!

ma 16:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Szüleimnek annyi kikötése volt, hogy ne nagyon kerüljön az ajándékuk többe 5 ezernél fejenként. Ezt amúgy egész jól sikerült tartani, illetve olyanokat venni, amikről tudom, hogy valóban tetszeni is fog nekik, illetve használni is fogják.

Meg legjobb barátnőm kap egy kis ajándékcsomagot, azt is pár ezer forint értékben. Vele is megbeszéltük, hogy ne legyen nagyobb összegű.

ma 17:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Pénzt kap mindenki, fejenként 40 ezer Ft .

Igazából nálunk mindenki ruhamániás, így mindig cirkusz van, mert valakinek nem tetszik, túl nagy, túl kicsi és aztán a karácsony utáni napok mindig a visszavivéssel telik, így pénzt kap mindenki és csend lesz. :D

Na jó + még egy zsák édességet. :P :D

ma 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!