Ki izgul a karácsony/ajándékozás miatt?
Figyelt kérdés
2020. dec. 22. 20:17
2/22 anonim válasza:
A férjem ma megvette magának, amit hetekkel ezelőtt vettem neki ajándékba, szóval elment a kedvem.
3/22 anonim válasza:
En igen. Kulfoldon ragadtam fajos foggal. De amugy semmi extra. Azt is tudom mit kapok ajandekba, meg hogy mi a menetrend. Nincs miert izgulni alapjaraton, megcsak nem is en leszek a hazigazda.
4/22 anonim válasza:
2#
Nalunk mondjuk aranyszabaly, hogy ha megvan az ajándék, onnantol kezdve a masik nem vehet maganak semmit, nehogy veletlen ugyanaz legyen.
5/22 anonim válasza:
Remélem minél többen izgulnak hogy mi van a fa alatt.
Az olyan jó bizsergető érzés, a várakozás az izgalom, az ajándék kibontása, ez mind nagyszerű.
Szeretném átélni de ez nem lehetséges.
6/22 anonim válasza:
Mi már nagyon izgulunk. :) Az összegben és abban, hogy az adott árkategóriában nem veszünk semmit magunknak addig, amíg nincs karácsony megegyeztünk, szóval ilyen balesetek már nem lesznek.
7/22 anonim válasza:
Èn nem izgulok, csak szar az egèsz ünnepem. A hülyesèg miatt elvesztettem a munkàmat, emiatt szègyenszemre közölnöm kellett a csalàddal, hogy idèn èn nem adok ajàndèkot.
Azóta se kaptam munkàt mellesleg. Nekem ez egy szar karàcsony lesz, adni jobban szeretek mint kapni. Tiszta gàz, hogy a többiek nem tudnak majd mit kibontani... :( Egy èlmèny.
9/22 anonim válasza:
En cska azért izgulok, mert holnap mé meg kell vennem az ajandekot a tesómnak és még azt se tudom, mit vegyek.
10/22 anonim válasza:
Karanténozunk, ezért elmarad ez az egész mizéria❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!