Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire emlékszel vissza a...

Mennyire emlékszel vissza a gyerekkori kinézetedre?

Figyelt kérdés
Én azt vettem észre, hogyha visszagondolok egy régi emlékre, pl sétálok az óvoda udvarán, ugyanolyan magasnak "látom" magam az emlékben mint most, vagy ugyanúgy nézek ki

ma 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Hátulról látom magamat, mint sapkás-kabátos szőke kislányt, az arcom nem rémlik.
ma 17:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez fura, hisz hátulról sosem láttad magad. Elölről még jobban, tükörben. Lehet pont azért?
ma 17:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Az első vagyok: ha magamra gondolok vissza, bármilyen életszakaszban, hátulról és elég távolról látom magamat, mintha egy távoli megfigyelő szemén át játszódnae az emlék. Elég érdekes.
ma 18:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem minek emlékezni mikor ott egy rakat fénykép.

Amugy emlékekben az agyamban a tinikori meg húszéves külsőm vésődött be inkább. Mivek állandoan tükör elott voltam sminkeket hajakat próbáltam ruhákat, a legjobbat kihozni magambol, mégse volt barátom soha, csak akik kihasználnak.

ma 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen ott van az arcom magam előtt, akkor se hasonlítottam úgy igazán egyik szülőnre se nagyon, ahogy most se igazán. De csúnyább voltam. Csak előlnézetből látom magam, ha a kinézetemre akarok visszagondolni. Elég lomha, cammogó mozgásom volt, mindig inkább komótosabb típusú voltam. De ha eszembe jut ilyen, hogy ovi udvarán sétálok, akkor nem látom magamat kívülről, magasságra szerintem ugyanolyan magasnak éreztem magam, mint most. Így, ha visszagondolok egy ilyen emlékre, nem érzem magam picinek.
ma 19:23
 6/6 anonim ***** válasza:
1-2 régi fénykép alapján felismerem magamat.
ma 19:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!