Szoszke51 kérdése:
Tényleg létezik?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nagyon furcsa nekem, hogy azt állítjátok alfában képesek vagytok az emberről információkat megtudni a nélkül, hogy ismernétek. Szóval ki tudná ezt nekem bebizonyítani? Megadok néhány adatot magamról: 13 éves vagyok és Viviennek hívnak.
Kíváncsi vagyok miket tudtok rólam meg a "képességeitekkel"... Milyen démonjaim vannak?
#démonokat #magyarázatot kérek
2015. jan. 6. 16:24
3/9 anonim válasza:
uuu en tudom...lany vagy, meg altalanosba jarsz, tulsagosan el akarod hinni a dolgokat es tadam
amugy ilyen nincs, nehogy elhidd :D
4/9 anonim válasza:
Szöszke :D
Ki mondta, hogy képesek vagyunk rá? Egyébként vannak emberek, akik fogékonyak ilyenekre, de ez csak így gépen keresztül nem működik.
5/9 anonim válasza:
Úgy érzem a csakráidból, hogy a december hónap fontos neked. Valamelyik családtagodnak van ünnepe olyankor (vagy az ünnepek).
6/9 anonim válasza:
Csak írj le pár dolgot magadról, ami bosszantja őket, aztán majd azok a nagyon okos internetemberek kitalálják az egész életed, sőt, olyan dolgokat is tudnak rólad, amiket még te sem tudsz magadról! Így működik ez Internetországban.
7/9 anonim válasza:
Te egy nagyon naív kislány vagy, van sok barátnőd, de a barátod visszautásított, mert nem jöttél be neki.
8/9 A kérdező kommentje:
igen, a december fontos nekem!!
2015. jan. 8. 16:28
9/9 anonim válasza:
nehogy elhidd már :D ilyen nincs,hogy valaki neten keresztül tudjon ilyeneket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!