Létezik olyan ember aki nem fajgyűlölő?
Egy, hogy "fajgyűlölő" egy elég érdekes fogalom, nem értem, hogy mire gondolsz. Ha én most kimegyek az utcára és agyonlövök pár nem velem egy színű embert (mert még mindig nem csak a fehérek lehetnek rasszisták, akérki akármit mond), akkor az fajgyűlölet. Viszont engem már rasszistáztak le azért is, mert annyit mondtam, hogy a feketéket általában nem tartom szexuálisan vonzónak a magam szempontjából. (Hozzáteszem, az első komoly kapcsolatom egy latinoval volt, szóval erről ennyit.)
Nyilván létezik olyan ember, aki nem gyilkolja halomra a többi rasszhoz tartozókat, viszont az egyre többek által gyakorolt beteges politikai korrekt elvárásoknak megfelelni lehetetlen.
jelen. nem utálok senkit. tényleg nem.
bizonyos cselekedeteket szoktam utálni, magát az embert akkor sem, ha kiveri a fogam.
az emberen kívül más fajokat sem utálok. ennyit erről. ízi. :D
Létezik. Én sem vagyok fajgyűlölő.
Most, ha létezne ennek a "fajgyűlölő" szónak egy "faj imádó" ellentéte,
akkor inkább az volnék én.
De ez még nem jelenti azt, hogy senkit nem utálok, aki másik fajhoz tartozik.
És, ha csak egyvalakit is utálok a másik fajból,
akkor már képesek rám fogni egyesek, hogy "biztos fajgyűlölő vagyok".
Én sosem ez alapján ítélek, mindig konkrét emberről (viselkedés, életmód...) alkotok véleményt.
Engem a származás se pro se kontra nem befolyásol.
Én sem vagyok az.
Én is a tettek és viselkedés alapján tudok véleményt mondani a másikról.
Nem is értem, hogy lehet olyan alapján ítélkezni, mint a bőrszín, amiről az ember nem tehet.
Nincsennek fajok, csak egyének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!