Csődtömeg vagyok?
Ezektől miért lennél rossz ember? A leírtak alapján szimplán kicsit csendesebb vagy másoknál, nehezebben nyílsz meg. Az is lehet, hogy egyszerűen nem hozzád passzoló emberekkel zárt össze a sors. :D
A boldog élethez nem feltétlen barátok és hízelgő, kétszínű emberek kellenek. Hanem célok. Jó jegyeid vannak, legalább nem siránkozással töltöd az életed, hogy "jaaaaaajjjjj, engem nem szeret senkiiiiiii", hanem tanulsz, ami nem egy hátrány. Tehát becsüld meg önmagad és próbáld mindig a pozitív oldalt nézni! :) Bőven van még időd változtatni a dolgokon.
Nézd... Nem vagy csődtömeg! Ezeken én is keresztülmentem. Nem elégszel meg soha semmivel, se magaddal ("csőd") se másokkal:
- A legjobb barátnőd nem is a legjobb, valójában egy ***, hisz lecserélt. (kérdezted már, miért?)
- A testvéred se elég jó, mert nem beszéltek meg mindent egymással (képzeld, mi se; öcsi azt se mondta el, hol sikerült tegnap este lebzselnie este fél 10-ig, de mikor felhívott, azonnal kocsiba ültem miatta...)
- Anyukádat nagyon nagyon sajnálom :( Valószínűleg ezért is lehetsz lehangolt. Én jól el szoktam beszélgetni anyuval a munkahelyi dolgairól, de a problémámat én is mamival beszélem meg. Egyszerűen jobban hasonlít a gondolatmenetünk, van ilyen.
- Mit gondolsz, mi gátol meg abban, hogy igazi barátokat szerezz? Eljársz valahova, pl. sportolni, bulizni, vagy mondjuk festőklubba? (ez attól is függ, hol laksz, persze)
- Ezért gimiben már nem utálnak. Azt hiszik, a mindenkori tanárok pártját fogod, szerintem legalábbis, mivel csöndes vagy. Szereted egyébként az osztályod?
- A mindennapi ruhaváltás újdonság???? Jó ég...
- Na a labdajátékokban fölmentem az osztályod, engem bír az enyém, mégse passzolnak, mert tudják, hogy használhatatlan vagyok a 0. órában (akkor van a tesi). Ha te jó vagy, akkor legközelebb szólj nekik, hogy passzoljanak!
Nyisd ki a szád! Értékes ember vagy (minden ember az), csak meg kell tanulni megnyílni :) Ha szeretnél beszélgetni (én szeretnék), írj privit és adok e-mail címet. Ha Bp-i vagy, lehet egy nem-netees barátod is ;)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!