Létezik, hogy valakinek olyan jól fogjon az agya, hogy azért egy elég jó gimnáziumban mindig ötösre tudja a tananyagot napi kevesebb, mint egy óra készüléssel?
Figyelt kérdés
Ez az ismerősöm kéttannyelvű gimnáziumba jár ráadásul.2014. dec. 6. 16:58
1/17 anonim válasza:
Igen létezik, nem egyedüli esett az ismerősöd. :-)
2/17 anonim válasza:
Igen létezik. De én az ilyeneket annyira irigyelem, hogy már robbanok ki a dühtől a közelükbe.
3/17 anonim válasza:
Igen,nekem is meg van a kettes 0 perc tanulással.
4/17 anonim válasza:
Hát hoztál is rá egy példát szóval létezik. Látom te ennek az ellentéte vagy minden szempontból. (már a kérdés alapján) Remélem h most már boldogan folytathatod az életedet h ez a robbant érdekfeszítő kérdés megválaszolásra került. :)
5/17 anonim válasza:
Én is ilyen voltam, aztán az egyetem meg nagy szívás volt.
6/17 anonim válasza:
Persze, ha figyel órán, lehetséges.
Bár nem kéttannyelvűbe, mégis elég erős gimnáziumba járok.
Otthon semmit nem szoktam tanulni, az órákon viszont maximálisan figyelek.
Romániában élek, itt 1-től 10-ig van az osztályozás.
A legtöbb tantárgyból 10-es leszek, lesz még egy-két 9-es meg talán egy 8-as.
Ha tanulnék 1 órát otthon, akkor talán egy 9-esem lenne, a többi 10-es.
7/17 anonim válasza:
az ilyeneket irígylem
az én agyammal az a baj hogy k*rvára mindegy hogy figyelek e órán vagy sem mert ha figyelek is mire elhagyom a tantermet sz@rra se emlékszem...
8/17 anonim válasza:
Én is ilyen voltam gimiben, meg itt egyetemen se strapálom agyon magam, és megvan a 4-es 5-ös. Alig volt 3-som, talán 3 öt félév alatt, kettesem nem is volt még soha életemben.
9/17 anonim válasza:
En ismerek olyat is, aki nulla tanulassal full otos volt, aztan meg ket egyetemet vegzett egyszerre.
Vannak ilyen emberek, nekik maskepp van osszerakva az agyuk mint az atlagnak.
10/17 anonim válasza:
Én is kéttannyelvűbe jártam. Az egyik osztálytásam ugyan ez volt. Egyszer, maximum kétszer átolvasta a dolgokat, aztán amíg a koleszos szobatársai tanultak, addig ő vagy aludt egy kicsit délután, vagy elment az edzőterembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!