Ha a facebook-on valaki megbök arra milyen magyarázat lehet? Létezik, hogy valaki akkor segg legyen hogy úgy használja a megbök-öt hogy azt se tudja mire való?
Valaki megbökött. Megkérdeztem: kefélni akarsz?
Fel volt háborodva. Hogy gondolok én ilyenre?
Megírtam mit jelent a megbök. Kiderült, halvány lila gőze se volt róla mit jelent.
Ez mennyire hihető?
igen, szerintem azt jelenti.
meg kb azt is jelenti valóban nem csak szerintem.
a legdiplomatikusabb megfogalmazás
A bökés gomb használata, diszkrét felkérés szexuális kapcsolatra
Tudod azért te is elég tájékozatlan vagy, Ugyanis a megbökést sokszor nem is alkalmazza senki csak a face időnként magától küldi a "megbökött X.y)
Ezért teljesen mindegy, hogy mit jelent, mert senki sem bökdösi a másikat hanem találomra küldözgeti a face. Ahogy a sok idétlen játékfelkéréseket is.
Egyébként a bökés nem azt jelenti. Csak a sok tinilány elhíreszte. A bökés felhívás. Felhívja a figyelmet. Semmi mást nem jelent. Legalábbis nálam.
Igaz egyéntől függ, hogy ki, hogy értelmezi.
A FB-on bökés azt jelenti, mintha az életben böködne az ujjával, és nem a nemi szervedet, hanem a könyöködet: hé, itt vagyok, figyelj rám! Ennyi.
Kapcsold ki a funkciót vagy zárd ki az illetőt.
Akkor a kérdés: miért figyeljek rá? Mi a jó f**szt akar?
Ha valaki rámköszön: hellóka-na mi van dugni akarsz?
Hát persze hogy azt akar, csak előtte még le kell tudni a kötelező tiszteletköröket: dumcsi, közös kávézás-kaja, mozi stb aztán jöhet a dugás amiről az egészszólt kezdettől fogva.
vagy nem így lenne? Sztem de.
hé, itt vagyok, figyelj rám! Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!