Ismertek olyan lusta embert aki az irodai székét afféle kerekesszéknek használja, hogy ne kelljen felállni?
Nem állandóan, de láttam már ilyet.
Lustaság fél egészség alapon.
Nekem csak itthon van "főnökszék"-em, egyszer próbáltam gurulni de beleakadt a szőnyegbe és majdnem felborultam. De a vágy megvan bennem, szerintem semmi kivetnivaló nincs benne. Pár felállástól és leüléstől nem leszek kevésbé lusta. Akkor látok benne problémát, ha ez mondjuk egy közlekedő folyosón keresztül megy, illetve valakinek az aurájában gurulgatok és ez őt nagy valószínűséggel zavarja.
Más. Egy ismerősömnek műtötték a gerincét, valószínűleg közrejátszott, hogy nagyon ritkán állt fel a székéből, nem feltétlenül gurulgatott, csak nem tartott szüneteket és nem járkált kicsit megtornáztatni magát ami heti 5 napban hosszútávon eléggé megviselhette. Szóval erre is érdemes odafigyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!