Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok minden egyes...

Miért vagyok minden egyes reggel ennyire ingerült? (sok éve)

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta így vagyok ezzel. Ébredés után kb. fél óráig ne szóljon hozzám senki, ne zörögjön semmi, különben felrobbanok. Máskor imádom a zenét, a zajt, de ha reggel szól, végem van. Nem tudom leküzdeni, minden reggel olyan vagyok, mint egy hárpia, és inkább meg sem szólalok. Mitől lehet ez? Más is van így?
2015. jan. 3. 08:48
 1/8 Betonfagyi válasza:
75%
Reggelente mindenki morcos ... igyál egy kis kávét hallgas klaszikus zenét ilyesmi!
2015. jan. 3. 08:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mitől tartasz, mi az amiért morcos lehetnél? Lefekvés előtt átgondolhatod a napod, mit tettél, és gondolhatsz a holnapra, mit fogsz tenni. Ez segíthet koncentrálni a jó dolgokra és a célokra. Lehet ha reggel tiszta célokkal kelsz, kevésbé zavar a környezet, inkább a következő lépés jár az eszedben.
2015. jan. 3. 09:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj többet aludni. Valószinűleg segít.
2015. jan. 3. 09:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor is ilyen vagyok, ha tíz órát alszom. Mindig tiszta lappal kelek, tudom, milyen lesz a nap, és sosem vár rám olyasmi, ami miatt idegesnek kéne lennem. Nem értem, miért vagyok ilyen kiállhatatlan mégis.
2015. jan. 3. 10:04
 5/8 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Pont ilyen. Nagyon ritka, amikor úgy kelek, hogy zenét van kedvem hallgatni...de akkor is morgok mindenkivel. Egyszerűen minden idegesít, mindenért morgok...már mindenkk ki van tőlem, senki nem érti, hogy nem tudok változtatni ezen. De most megnnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ezzel így :D
2015. jan. 3. 10:51
 6/8 csillámláma ***** válasza:
100%
én is ilyen vagyok... de ha kiverem mielott elalszok akkor jol alszok es nem vagyok reggel morcos
2015. jan. 3. 12:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Túl sokat GYK-zol, mindenki feszült lenne, ha ezzel kezdené a napot :)
2015. jan. 3. 14:03
 8/8 anonim válasza:
Én is ilyen szoktam lenni, ilyenkor fél órát ülök az ágyon és nézek a semmibe.:D Néha szokott segíteni
2015. jan. 3. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!