Mitől lehet, hogy (szinte) minden reggel ingerült vagyok, mindenen felhúzom magam, már-már agresszívnek mondanám magam?
Figyelt kérdés
A fáradtság lehet? Hétköznap 7, hétvégén 8 órát alszom. A vérnyomásom nagyon alacsony, lehet, hogy ez okozza?2014. ápr. 30. 08:36
1/4 anonim válasza:
Reggel én is morcos vagyok amíg elkövetem a reggeli kávém. Nem gondolom, hogy ennek szervi okai lennének, nálam ez amolyan "miért kell felkelni" dolog :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Én is erre gondoltam, de reméltem, h van valami más oka. Nálam is a kávé a fordulópont :)
2014. ápr. 30. 09:46
3/4 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__4..
6. válaszoló vagyok,de a többi is idevág. Nálad lehet nem olyan vészes,vagy nem csinálsz belőle ügyet,de ha ez hosszútávon fennáll szerintem érdemes jobban utána nézni. Én legalábbis nem szeretnék így leélni egy életet.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Nálam javult a helyzet. Remélem, a többieknek is, tudom, milyen szörnyű ez...
2015. febr. 3. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!