Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha ma kezdtem el...

Mit tegyek ha ma kezdtem el menstruálni reggel és azóta fáj a hasam? Vettem be no-spát de semmi hatása nincsen! Ráadásul rengeteg a vérem! Segitsen valaki! :/

Figyelt kérdés
2014. márc. 13. 11:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Én egy algoflexet és egy no-spát szoktam beszedni egyszerre, az hat.

Ha eddig nem volt ilyen fájdalmas a menstruációs és nem is véreztél ennyire, akkor menj el nőgyógyászhoz, mert a menstruáció megváltozása sokszor valamilyen betegség jele lehet.

2014. márc. 13. 12:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Algofelx és Nospa kombó megegyezik az Algoflex M-el. Hatásos. Szaladj le a gyógyszertárba, és vegyél.

Az Algoflex fájdalomcsillapító, a Nospa simaizom görcsoldó. Nyugodtan bevehetsz még egyet.

Ha nagyon szarul vagy, a szakrendelőbe is bemehetsz, ahol kapsz egy olyan injekciót, hogy mire kihúzzák a tűt, elmúlik a görcs. Tapasztaltam sajnso.

2014. márc. 13. 12:13
 3/6 anonim ***** válasza:
én meristint szedek, doki irja fel, a forró fürdő hasznos, mert a meleg segíti a leválást. én még futni is el szoktam menni. Nekem a derekam fáj csak olyankor
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez az első menstruációd?
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, hosszú séta, vagy laza kocogás segít, de csak az elején, ha már nagyon rosszul vagy és ájulás közeli helyzetben, akkor nem, de sima görcsre hatásos.
2014. márc. 13. 13:10
 6/6 A kérdező kommentje:
nem ez az elsö menstruációm,már 5 éve tart és mèg csak 16 éves vagyok ! 16 évesek is kaphatnak ilyen injekciót ? és az mennyibe kerül ? és az a baj hogy a mozgásnál már esek össze ! megerlöltettem magam mert bográcsokat mosogattam de egyre rosszabb már ! a no-spa algoflex kombót még nem probáltam de mindjárt kiprobálom ! köszönöm a segitséget !
2014. márc. 13. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!