Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Útifűmag héj tényleg jó?...

Útifűmag héj tényleg jó? Hogyan kell szedni? Reggel is és este is vagy csak reggel?

Figyelt kérdés

2014. febr. 22. 19:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez engem is erdekelne. Kiprobaltad azota?

2014. febr. 28. 17:39
 2/2 anonim válasza:
Van egy cicusokám, akinek vastagbél műtétje volt, sajnos nagy részét kivették. Az Ő napi táplálékában fontos szerepet játszik, mert naponta a szószos hamijához keverem. Magában, egy kanálkával, 1 dl vízben nem enné meg, de a szószos hamiját feltuningolva vele nagyon is szereti. Ez lényegesen segít neki az emésztésben és nincs hasmenése és székrekedése sem. Ő már hónapok óta eszi. Tavasszal gondoltam nem ártana pár kilót fogynom és én is elkezdtem. Reggelente egy kis púpos mokkás kanállal 1-1,5 dl gyümölcslében. Eredményeként: fele annyi étel is telített és nem éreztem gyomor égést, éhséget vagy a gyomor forgást egy kiadós reggeli után. Viszont olvastam több helyen, ha hízni szeretne valaki akkor evés után fogyassza, a ha fogyni, akkor meg evés előtt, kb fél órával. A lényeg, hogy ne zsíros vagy koffeines italba tegye, mert hivatott a zsír megkötését akadályozni, szóval ne tej,tea vagy kávéba, aki fogyni szeretne. Továbbá természetes étel sűrítő is, mert zselés állagot képez percek alatt. Így ha reggelente szeretné alkalmazni az ember, egyből meg kell inni,ahogy beleteszi a vízbe (gyümölcslébe). Ha étel sűrítőnek akarja használni, akkor kb 10-15 perc alatt zseléssé válik és sűrűsíti a híg szaftot és sokkal egészségesebb mint a liszt.
2015. máj. 1. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!