Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek rólam? 12...

Mi a véleményetek rólam? 12 (mindjárt 13) fiú

Figyelt kérdés

165cm magas 50kg vagyok.Nem annyira spotolok(tesin kivűl)

Érzékeny típus vagyok.Szeretek sokat beszélni.

Kedvenc tantárgyak:töri,irodalom

Szeretem az állatokat (de házikedvenceket nem szeretnék)

Autókat nem szeretem.Foci mérközéseket nem nézek.Szeretek tanulni.

Vannak céljaim az életben amiket szeretnék megvalósítani.

2014. dec. 27. 11:27
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Az hogy nem erdekelnek a lanyok pusztan amiatt van mert meg nem indult be a szervezetedben a tesztoszterontermeles.

Nemsokara egyfolytaban a csajokra fogsz gondolni:)

2014. dec. 28. 15:05
 22/37 A kérdező kommentje:
most is szoktam lányokra gondolni .:D
2014. dec. 28. 15:39
 23/37 anonim ***** válasza:
0%
Ugyan ilyen voltam ennyi idősen. Meg fogod bánni kegyetlenül. Elbstm én sok lehetőseget mára depressziós vagyok, hetente 1 szer min. Betepek, akár az iskolaudvaron is. Majdnem kitunobol szín 2 és lettem... Ne add a martirt hogy te ezt meg azt soha mert hirtelen fogsz rajoni hogy elkrtd. 16f
2015. jan. 2. 20:12
 24/37 A kérdező kommentje:
miért?
2015. jan. 2. 20:24
 25/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem lesznek barátaid, barátnőd, nem lesz célja és öröme az életednek, rájössz hogy túl sok dologból maradtál ki, és hirtelen próbálod bepótolni, de nem megy mert egy nyomorék béna fsz vagy!
2015. jan. 2. 20:30
 26/37 A kérdező kommentje:
miért mit kellen tennem?inni,drogozni,csajozni?
2015. jan. 2. 20:35
 27/37 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan! De csak mértékkel, és nem mindet egyszerre. Bár inni ne igyál az szar(ittam én heti 4.szer sokáig) inkább füvezz, de herbált ne szívj!
2015. jan. 2. 20:44
 28/37 anonim ***** válasza:
és soha se egyedül, bánatból
2015. jan. 2. 20:45
 29/37 A kérdező kommentje:
12 évesen drogozni csajozni inni?(talán a csajozás a legnomrálisabb a több hülyeség)
2015. jan. 2. 21:45
 30/37 anonim válasza:

honnan a p*csából tudjuk hogy ilyen vagy azt írsz magadról amit akarsz. én np. azt írom hogy : "lány vagy 13 éves szingli szőke kék szemű imádom a feszülős bikiniket"

és közben pedig egy 40-es dagadt pedofil disznó vagyok. neten igy ismeretlenben. ugy isteníted magad ahogy akarod év várod hogy amit te leírtál azt neked bemásolják és elküldjék mert jobbat nem tudnak mert NEM ISMERNEK SZEMÉLYESEN.

2015. jan. 17. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!