Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek rólam? 12...

Mi a véleményetek rólam? 12 (mindjárt 13) fiú

Figyelt kérdés

165cm magas 50kg vagyok.Nem annyira spotolok(tesin kivűl)

Érzékeny típus vagyok.Szeretek sokat beszélni.

Kedvenc tantárgyak:töri,irodalom

Szeretem az állatokat (de házikedvenceket nem szeretnék)

Autókat nem szeretem.Foci mérközéseket nem nézek.Szeretek tanulni.

Vannak céljaim az életben amiket szeretnék megvalósítani.

2014. dec. 27. 11:27
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

akkor nagyot fogsz tévedni.én midnig fogok szeretni tanulni

nem fogom szeretni az autókat se a focit.

majd írok 2év múlva.fogadok semmi se fog változni.ja és a lányok nem fognak jobban érdekelni nem hiszem.félénk vagyok/leszek midnig ilyen téren.nem fogok tini koromra változni.nem fogok sört inni se semmi szeszes italt.(káros)

2014. dec. 27. 14:19
 12/37 anonim ***** válasza:

Na látod, ezért vagy még kisgyerek! :)

Nem tudod felfogni, hogy milyen sok dolog fog változni pár éven belül. Az meg, hogy félénk vagy, nem zárja ki a lányok felé való érdeklődést.

Utolsó sorban hol hallottad, hogy káros az alkohol?

Káros hatás, csak túlzott mennyiség fogyasztása esetén áll fent.

Orvosok, politikusok, vezetők is fogyasztanak alkoholt, szóval láthatod, sok dolgot nem tudsz még! :)

2014. dec. 27. 14:24
 13/37 A kérdező kommentje:

én viszont megfogadtam pár dolgot:nem iszok alkoholz

nem dhonányzok,nem iszok colát(már 2éve),és nekem a tanulás lesz az első.

hány éven belül fogok változni?2? 3? 5?

2014. dec. 27. 14:28
 14/37 anonim ***** válasza:

Vicces amikor egy 12 eves gyerek irja hogy ez vagy az sohasem lesz:)

Nehany ev es teljesen mas ember, mas szemelyiseg leszel mint amilyen ma vagy. Ez a termeszetes.

2014. dec. 27. 23:08
 15/37 anonim válasza:
Attól hogy 12 éves vagy még nem vagy kisfiú. Pláne ha érettebb és okosabb vagy a korodnál. Én is így voltam de nem értem a kérdésed. Hogy milyen véleményre gondolsz. Ha akarsz írj nyugodtan privátban és beszélgethetünk.
2014. dec. 27. 23:23
 16/37 A kérdező kommentje:
értem
2014. dec. 27. 23:28
 17/37 anonim válasza:
Kisfiú vagy még, most vagy nemtudod elfogadni, hogy a kérdésednek semmi értelme vagy csak butuska vagy :) Ha az úttóbbi, akkor ne aggódj majd kinövöd :)
2014. dec. 28. 11:07
 18/37 A kérdező kommentje:
butuska nem vagyok.leeheet ténnyleg nincs értelme A Kérdésemnek
2014. dec. 28. 11:11
 19/37 anonim ***** válasza:

Biztos h fogsz meg valtozni sztem de ha jo az alapanyag akk valszeg jo iranyba ;) en is megvaltoztam 12 eves korom ota, amikor szerettem tanulni es nem erdekeltek a fiuk es nem ittam egy kortyot se.

Azota mar csak szelektiven szeretek tanulni, nagyon koncentraltan de ennek ellenere majdnem kituno vagyok es rengeteg tanulmanyi dicseretet kaptam. A fiuk iranyaba is valtoztam egy keveset: ismerkedek... Az alkohol meg nem karos ha iszol egy poharral egy buliban... En mondjuk csak szilveszterkor vagy hasonlokor iszom egy keveset es elek virulok :D

Summa summarum: sportolj mert a sport testet es jellemet fejleszt, maradj okos es ugyis valtozol majd hiszen nem vagy meg felnott

2014. dec. 28. 12:30
 20/37 A kérdező kommentje:
értem
2014. dec. 28. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!