Miért van az hogy egy lány akiről azt se tudom hogy ki a suliból azt terjeszti rólam hogy "emok*rv@" (? ) vagyok?
Figyelt kérdés
ezt az egészet nem értem ő 11 edikes én 9 es vook és már több mint 5 éve vagypok emo (possemo). Egyik napról a másikra egy emoku*rv@ lettem és azt se toom hogy ez pontosan mit jelent? miért van ez? Amúgy nincs oka(szerintem és a társaságom szerint) ezt mondani rám mert normálisan öltözködöm soha nem húzok szoknyát mindig feketébe vagy szürke néha fekete pirosba vagyok még arra gondoltam hogy talán mert sokk fiúmlenne ezér hiszi de eddig nem is volt fium semmi komoly kapcsolatom egyszer elhívtak sétálni ennyi és nem toom mér van ez és olyan rosszul esik kérlek segítsetek mondjátok meg mit csinálok rosszul megpróbálok változtani? :((2014. dec. 9. 19:25
1/4 anonim válasza:
Vannak idióta emberek, akikre nincs magyarázat. Egyszerűen idióták.
2/4 anonim válasza:
Keressd meg a 11.-es kiscsajt, állj elè ès kemènyen szegezd neki a kèrdèst, hogy mi baja van Veled. Ha arcoskodik, simán vágd pofán. Ez profán ès megalázó lesz számára ès vagy bèkènhagy, vagy pedig rád állítja a haverjait. De remèlem be tud vèdeni a társaságod, ha rosszul sülnènek el a dolgok. 15/l (rocker)
3/4 anonim válasza:
16-17 éves létére lehetne több esze is. Ja nem. Ilyen "lányoknak" nincs. Neked nem kell változtatnod semmin.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nem vagyok az a verekedős tipus de ha jól vettem észre valaki beszélhetett vele mert amikor elsétált mellettem lehajtott fejjel rám se nézet nem nevetett ki nem szólt be és köszi a kedves válaszokat most nagyon megkönnyebbültem :))
2014. dec. 11. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!