Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj hogy ilyen vagyok?

Baj hogy ilyen vagyok?

Figyelt kérdés
Csendes, visszahúzódó, nem szeretek kitűnni a tömegből egy kicsit önbizalom hiányos,kevés barátom van,nem vagyok elkényeztetett,ha fáj valami azt nem mutatom ki csak elvonulok magamba sírni...Általában kimutatom a nemtetszésemet , őszinte vagyok,sokszor káromkodom.Sokan furcsának tartják hogy gamer vagyok és kicsit fiúsnak is tartanak ezért. L

2014. dec. 9. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Én szívesen megismernélek :)
2014. dec. 9. 16:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Lányként nem baj, sőt, lányként nem igazán van olyan, ami különösebben nagyobb baj. Ez fiúban viszont már nem áll fenn, mert akkor ő a világ lúzere.
2014. dec. 9. 16:57
 3/6 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem :)
2014. dec. 11. 16:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Mivel kiemelted, gondolom még választ vársz...

Nem nem baj, sőt, nem tudom hány éves vagy, de a leírtak alapján biztosan sok fiú szívesen meg is ismerkedne veled.

Mondjuk a gamer kategória sem egy egységes valami, jelentheti azt is hogy minden nap játszol 1-2 órát, meg azt is hogy függsz egész nap (bár ha utóbbi lenne, ezt a kérdést sem írtad volna ki :D)

2014. dec. 11. 17:26
 5/6 Firedoom ***** válasza:

Termeszetesen nem baj. Az egyetlen negativum szerintem ez: Elvonulsz egyedul sirni. Ha van egy keves baratod akkor veluk kibeszelheted.

Ha mar itt tartunk, ha teljesen rosz lenne a szemelyiseged akkor meg egy keves sem lenne.

Szerintem jo, hogy nem vagy az a tipikus q.va, biztos vagyok benne, hogy a fiuknak is be josz/fogsz jonni.

/f

2014. dec. 11. 18:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Dehogy is baj, csak maradj mindig önmagad :)
2014. dec. 11. 20:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!