Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok rolam?

Mit gondoltok rolam?

Figyelt kérdés
Csendes, visszahuzodobb, nem szeretek kitunni a tomegbol, erzekeny vagyok, imadok nevetni es finom kajakat kesziteni, nincsenek barataim, csak erdekbaratsagok, oszinte vagyok, kimondom amit gondolok, meg ha megbantok masokat, rossz tulajdonsagom, hogy hiszekeny vagyok es onbizalom hianyos, ezek mellett egy ertelmes lanynak tartom magam.

2014. dec. 8. 20:23
 1/8 anonim válasza:
Szerezz normális barátokat! Ha lesznek barátaid sokkal jobb lesz minden! Változz meg egy kicsit.
2014. dec. 8. 20:26
 2/8 Huni6131 válasza:
Szerintem teljesen normális vagy, talán különkeges is jó értelemben.
2014. dec. 8. 21:03
 3/8 Huni6131 válasza:
Elnézést a helyesírástért...Különleges.
2014. dec. 8. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Semmit.
2014. dec. 8. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Adtál egy rövid, de jól leíró jellemzést magadról, én ezt elfogadom, hiszen nem ismerlek téged. Miért mire kellene következtetni ezekből?
2014. dec. 8. 23:25
 6/8 Firedoom ***** válasza:
Szinpatikus vagy. Latod a rosz tulajdonsagaidat, de egyedul nem tudsz/akarsz valtoztatni rajtuk. Picit feljebb jol mondtak. Szerezz baratokat.
2014. dec. 9. 00:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Az őszinteség picit árnyalja a képet, mert egyébként szeretem ha megmondják amit gondolnak, akkor legalább nem kell találgatnom, hogy most mi van, de az igazság sokszor fáj, nekem különösen, nehezen viselem a kritikát. A többi teljesen rendben van, szimapikusnak tűnsz a leírtak alapján.
2014. dec. 9. 00:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Cuki vagy
2014. dec. 9. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!