Miért nem tudnak őszinték lenni az. Emberek?
Figyelt kérdés
Miért kell állandóan hazudozni, átverni a másikat. Ezt főleg most tapasztaltam hogy sok valamikor hozzám közelebb álló személy is átvert akikről nem gondoltam volna. Nem értem őket, én mindig őszinte voltam, kicsit talan tulsagosan is. Nem ertem őket.2014. dec. 26. 00:34
1/3 HangAli válasza:
Ennek számtalan oka lehet.
Jóhiszeműen azt mondhatjuk, hogy azért, mert már őt is átverték, és ezért meg kellett tanulnia, hogy ha túl őszinte, akkor azzal kiadja magát, és könnyebben átverik.
Kevésbé jóhiszeműen: hazugsággal több (előnyt) remél elérni, mint amit őszintén elérhetne.
Még rosszabb, ha szándékosan akar átverni, és ezt őszintén nyilván nem tudná elérni.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Én mindig őszinte voltam és amire szükségem volt mindig meg tudtam szerezni hazugság átverés nélkül. Igazából nem is ez bánt mert megértem de olyan emberek is átvertek akikről soha nem gondoltam volna.
2014. dec. 26. 00:57
3/3 anonim válasza:
mert emberek.
Az emberek sokszor, nagyon sokszor, k***vára sokszor hibáznak és hazudnak.
Gusztustalan emberi tulajdonság, mint az álszentség. Ezek az emberek nagyon sokszor saját magukat is átverik. És én egyesével mindet csak sajnálni tudom, mert visszakapják az élettől és mert képtelenek értékes, teljes életet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!