Miből érzed az hogy az emberek nem öszinték hozzád?
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 15:48
1/12 anonim válasza:
én egyből megérzem..egyébként csak tudni kell olvasni a jelekből, ennyi az egész
2/12 A kérdező kommentje:
milyen jelekre gondolsz?
2010. jan. 18. 16:08
3/12 anonim válasza:
Én a hangsúlyából, és, hogy kerüli a tekintetet. Ez utóbbi nem csak azt jelentheti. Én egyébként csak érzem,h a nem őszinték, ilyen hiperérzékeny típus vagyok. Ha viszont nem tudom eldönteni rögtön idővel akkor is kiderül. Próbára kell tenni, vagy figyelni másokkal milyen és a hátuk mögött miket mond róluk. aki mással megteszi, abban én már nem bízok, mert ki tudja, ha másokkal is kedves előttük a hátuk mögött meg rosszakat mond... akár velem is csinálhatja ugyanezt.
4/12 anonim válasza:
Viszonylag jó emberismerő vagyok. A hangsúlyból le tudom szűrni, másképp beszél hozzám. A testjelek is árulkodnak, de ezt nehéz elmondanom, mert valahogy érzem, hogy nem stimmel valami. Persze ez is csak akkor működik jól, ha ismerem az illetőt huzamosabb ideje.
5/12 anonim válasza:
Az erőltetett nevetésből és hangsúlyból.Anyósomnak hála ,elég sokszor megtapasztalhatom :S
6/12 anonim válasza:
Én általában bizalmat szavazok mindenkinek, kivéve, ha nagyon mézes-mázos, túl kedves stb. Na,annak egy szavát sem szabad komolyan venni. Még a kérdéseit sem.
7/12 anonim válasza:
Mozog a szájuk, és hangok jönnek ki rajta :)!
8/12 anonim válasza:
Hát van mikor csak utólag esik le h nem volt őszinte vki :(
Van mikor meg azért 'nem akarom észrevenni' m szeretném hinni h mégse ilyen rosszak az emberek
9/12 anonim válasza:
Én mindig abból indulok ki, hogy az illető őszintétlen, hazudik. Aztán megvizsgálom, mi szól a feltevés mellett és ellene. Egy szempillantás alatt lefut a "program" az agyamban. Nagyon gyanakvó a természetem, de jó emberismerőnek tartom magam.
10/12 anonim válasza:
kerüli a tekintetet, billegteti az egyensúlyt egyik lábról a másikra, az arcát piszkálja a kezével. vannak profi hazudozok, de a SZEM, az soha nem hazudik! engem az életben senki nem ver át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!