Miből érzed az hogy az emberek nem öszinték hozzád?
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 15:48
11/12 anonim válasza:
20:04! Ismerős az önbizalmad, nekem is volt! De aztán tudod kik vertek át? Az a 2 ember, akikben vakon megbíztam, és nem fürkésztem a tekintetüket! Pedig én is bizalmatlan típus vagyok! Tehát csak óvatosan!
12/12 anonim válasza:
Na ez az a kérdés amire nem lehet válaszolni így fórumon, honlapon keresztül! :D
Ha szereted a sorozatokat, nézd meg a : "Lie to me" aka "hazudj ha tudsz" című sorozatot! :DDDD - letölthető netről is - aztán ha eszedbe jut, akkor használd is! Nálam bevált! na jó, azt nem tudom mennyi hazugságból mennyi akadt fent, de azt bizton állíthatom, hogy jó pár pofira esett, mikor visszakérdeztem! :DDDD
Ha meg még mindig nem lenne elég a sorozatokból, akkor az " Ally McBeal"-t is megnézheted. Szintén sorozat, szerelmes bár ügyvédes... na ha ezen is túl jutottál ember legyen a talpán aki hazudni tud a szemedbe, és még ki is tudja magát nálad dumálni :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!