Szerintetek mért viselkedik így ez a lány a társkereső oldalon?
Figyelt kérdés
Van egy 21 éves lány aki visszafogott külsejű és a belső tulajdonságai is nagyon vonzóak. Szóval ennek a lánynak írtam az egyik társkereső oldalon. Küldtem neki ajándékot is Karácsony lévén és minden. Megnézte a profilomat, elolvasta az üzeneteimet, de nem reagált rá semmit, írni sem írt vissza. Mért viselkedik így? Utánanéztem a Facebookon is és nem tűnt kamuprofilnak. Egyedülálló meg minden, de egyszerűen nem értem mért nem reagál semmit a közeledésemre. Az elvárásainak amit kiírt megfelelek, közel is lakom hozzá... Ha nem jövök be neki, akkor is mért nem ír vissza egy sziát, hogy lássam elolvasta amit írtam neki? Ez annyira rosszul esik nekem. 25/F2014. dec. 25. 15:16
41/48 anonim válasza:
Kérdező!Miért sértegeted a többieket? Őszintén!
42/48 A kérdező kommentje:
A mocskolódáson és a provokáción mást is feltudsz mutatni?
2014. dec. 26. 18:39
43/48 anonim válasza:
"A mocskolódáson és a provokáción mást is feltudsz mutatni?"
Igen, küldtem privit :D
44/48 anonim válasza:
te miben vagy különb amikor lehülyézel,ostobázol másokat?A munkahelyeden is így viselkedsz a kollégáiddal?
45/48 A kérdező kommentje:
46-os és te miben vagy különb? A munkahelyeden is ilyen köcsög vagy másokkal? Őket is provokálod?
2014. dec. 26. 18:42
46/48 A kérdező kommentje:
Szerintem most hagylak itt a francba aztán irkálhatsz össze mindent még a 200. hozzáférésedről. Legszívesebben én is leköpnélek...Na csá.
2014. dec. 26. 18:48
47/48 anonim válasza:
Ha nem esne le,nem egy ember írogat neked,hanem többen,de mindegy. Egyet mondok:Isten mentsen az ilyen beteg emberektől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!