Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy 19 éves lánynak, aki...

Egy 19 éves lánynak, aki hetente kétszer fent van társkeresőkön is, írnátok 29,5 évesen? Ebben a korban már nem nagy a különbség. Pláne, ha a fickó még jócskán nem néz ki 29-nek.

Figyelt kérdés

2014. ápr. 12. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
25 évesen 22 alattival nem kezdenék, csak nagyon nagyon elvétve.
2014. ápr. 12. 14:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
20 év alattival nem kezdenék, nagyon gyerek még hozzám képest.
2014. ápr. 12. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Én 19 vagyok,de alig találok értelmes korom beli lányt,inkább a nálam idősebbekkel szeretek beszélgetni,velük lehet is miről.Ezek szerint nekem is várnom kell 29 éves koromig,hogy lehessen barátnőm,aki akkor lesz annyi idős mint én most? :S Rossz látni,hogy hova "fejlődik" a világ.
2014. ápr. 12. 14:38
 4/6 anonim válasza:
100%
Ne írj neki, gyerek hozzád képest! A mai 18-19 éveseknek csak a pláza az élet, komoly kapcsolatot ilyenekkel nem lehet.
2014. ápr. 12. 15:39
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
nyugtassátok meg magatokat, hogy a huszonévesekkel sem lehet
2014. ápr. 12. 18:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem írnék, a "mindenkit megdugok" korszakomból addigra már kinőttem, 30 körül már bőven a komolyabb nőket kerestem, akivel esetleg a házasság, a gyerek is szóba jöhet. Egy frissen érettségizett nőtestű, gyerekagyú lánnyal nem lehet komoly kapcsolatot kialakítani. Az még évekig tanul, még élményeket akar, ami alatt nem kultúrát és utazást gondol, mert abban partnerek lehetnénk, hanem bulikat, alkoholt vagy füvet és összevissza szexet. Nem jó az még, majd 6-8 év múlva lesz érett normális kapcsolatra.
2014. ápr. 12. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!