Szerintetek mért viselkedik így ez a lány a társkereső oldalon?
Te már úgy látszik tapasztalt róka vagy, ismered az érzést mikor nem írnak vissza. Talán, mert nem kíváncsi rád senki, de ilyen rosszindulattal megérdemled a sorsod.
Amúgy visszaírt a lány, este ér haza és akkor ráér beszélgetni. Most fröcsöghetsz.:)
Na igazam volt?
Tanuld mùeg,hogy egy igazi nõ nem ir rögtön vissza.
Na, akkor most lányként válaszolok, mert látom teljes a sötétség a fejetekben.
Egy lány napi sok levelet kap, de komolyan.
A legtöbb persze egy soros baromság, amit törlünk.
Aztán ott vannak, az olyan alpári levelek, amik már letiltást érnek.
Vannak a hosszabb, esetleg nyálas, látszik, hogy forever alone, látszik, hogy kretén, vagy csak simán nem érdekel kategória.
Válaszolni csak annak válaszolunk, aki érdekel.
Egyszerűen annyi levelet kapunk, hogy nincs kedvünk mindenkinek válaszolni, hogy bocs nem.
Ez az ajándék küldés dolog meg gáz. Gondolom ilyen vip tagság vagy hasonló. Én is kaptam már ilyet, első levél, vadidegen embertől.
Én sem válaszoltam neki, mert ha bárki így gondolja, hogy ez bármit is számít, hogy küldött egy 1500 forintos sms-t és most ő milyen lovagias...
Bitch pls, vagy érdekelsz ajándék nélkül is vagy vele sem...
UI: Ne írjátok oda a levél végére, hogy kérlek válaszolj. Ennél nincs szánalmasabb dolog!!!
16:53-as remekül leírta!!
Én is lány vagyok és tényleg rengeteg levél érkezik,nem fogok mindegyikre egyesével válaszolni.
Ha vkitől nem kapsz választ egyenlő azzal,hogy nem érdekled és akármilyen szívet,flörtöt,ajándékot,smile-t küldhetsz akkor sem fogod érdekelni.
Valószínű itt ez van,nem tetszel a lánynak.
Valamire való lány értékeli ezt :D
Ééééértem szóval ha nem értékelek ilyesmit, már nem is vagyok valamire való :P
Férfiak és az ő elképzeléseik a nőkről...
Írtam már hogy válaszolt
Nem kell frocsogni tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!