Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mért viselkedik...

Szerintetek mért viselkedik így ez a lány a társkereső oldalon?

Figyelt kérdés
Van egy 21 éves lány aki visszafogott külsejű és a belső tulajdonságai is nagyon vonzóak. Szóval ennek a lánynak írtam az egyik társkereső oldalon. Küldtem neki ajándékot is Karácsony lévén és minden. Megnézte a profilomat, elolvasta az üzeneteimet, de nem reagált rá semmit, írni sem írt vissza. Mért viselkedik így? Utánanéztem a Facebookon is és nem tűnt kamuprofilnak. Egyedülálló meg minden, de egyszerűen nem értem mért nem reagál semmit a közeledésemre. Az elvárásainak amit kiírt megfelelek, közel is lakom hozzá... Ha nem jövök be neki, akkor is mért nem ír vissza egy sziát, hogy lássam elolvasta amit írtam neki? Ez annyira rosszul esik nekem. 25/F
2014. dec. 25. 15:16
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Megválaszoltad, hogy visszafogott lány, ezért még nem irt neked vissza . Ha reagált volna a leveledre,akkor nem lennél ennyire dühös.
2014. dec. 26. 16:21
 32/48 A kérdező kommentje:
Rátok vagyok dühös, mert ennyire rosszmájúak vagytok.
2014. dec. 26. 16:58
 33/48 anonim ***** válasza:
48%
Mégis miért vagyunk rosszmájuak?Adtunk választ, de neked egyik sem tetszett.
2014. dec. 26. 17:17
 34/48 anonim ***** válasza:
44%
Ki rosszmájú? Te csinálsz úgy, mintha egy mások bolygón éltél volna eddig. Mi csak elmondtuk, hogy itt a Földön milyen szokások vannak. ;)
2014. dec. 26. 17:26
 35/48 anonim ***** válasza:

Neked miért pont ő kell?

Miért mindenáron?

Hiszen nem is ismered, írni meg mindenki azt ír magáról amit akar.

Nem gondolod, hogy ez kezd rögeszmés lenni?

Lehet hogy amíg lemennél kenyérért 8 másik ilyen mellett elmennél.

2014. dec. 26. 17:27
 36/48 anonim ***** válasza:
ÉS ha találkozol a lánnyal és pár találkozás után megismer annyira, hogy ne akarjon többet látni, arra is így fogsz reagálni,mint ahogy itt azokra,akik neked nem tetszőt írnak? Komolyan féltem szegény lányt előre,mert nagyon agresszívnak tűnsz.És ezt nem kötekedésből írom:(
2014. dec. 26. 18:26
 37/48 A kérdező kommentje:
Jól van 26-os te meg nagyon ostoba hülyének. Agresszívnek tűnök, mert jöttök a sok baromsággal és én ezen kiakadok...Értem. Ne féltsél te csak senkit. A kérdés már nem aktuális, vonuljatok el más kérdésekhez!
2014. dec. 26. 18:32
 38/48 anonim ***** válasza:
Félelmetes és elszomorító.. még ha 17éves lennél megérteném,de így... Az indulatokat tudni kell kezelni!
2014. dec. 26. 18:36
 39/48 A kérdező kommentje:
38-as te meg egy ostoba fajankó vagy ami a kemény 44%-odon is meglátszik. Az ilyeneket tiltani kéne innen a p_csába.
2014. dec. 26. 18:36
 40/48 A kérdező kommentje:
Innentől minden hozzászólás jelentve ami nem hasznos.
2014. dec. 26. 18:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!