Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mért viselkedik...

Szerintetek mért viselkedik így ez a lány a társkereső oldalon?

Figyelt kérdés
Van egy 21 éves lány aki visszafogott külsejű és a belső tulajdonságai is nagyon vonzóak. Szóval ennek a lánynak írtam az egyik társkereső oldalon. Küldtem neki ajándékot is Karácsony lévén és minden. Megnézte a profilomat, elolvasta az üzeneteimet, de nem reagált rá semmit, írni sem írt vissza. Mért viselkedik így? Utánanéztem a Facebookon is és nem tűnt kamuprofilnak. Egyedülálló meg minden, de egyszerűen nem értem mért nem reagál semmit a közeledésemre. Az elvárásainak amit kiírt megfelelek, közel is lakom hozzá... Ha nem jövök be neki, akkor is mért nem ír vissza egy sziát, hogy lássam elolvasta amit írtam neki? Ez annyira rosszul esik nekem. 25/F
2014. dec. 25. 15:16
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Ha az a lány ezt elolvasná, és normális, tuti nem akarna többet tőled semmit. Ne haragudj,de ha visszaolvasod miket írtál és 25éves férfi létedre nem érted mi a probléma, akkor az elég szomorú.
2014. dec. 25. 18:10
 22/48 A kérdező kommentje:
Nem kell tovabb frocsognod Kösz
2014. dec. 25. 18:34
 23/48 anonim ***** válasza:
89%
Átlagos, érzelmileg visszamaradott, éretlen fiúka a kérdező. Ilyenekből rengeteg van társkeresőkön, ezeket általában már első levélnél ki lehet szűrni.
2014. dec. 25. 18:36
 24/48 A kérdező kommentje:
Mert te mi vagy te ostoba?
2014. dec. 25. 18:56
 25/48 anonim ***** válasza:

1.FELEJTSD EL A TÁRSKERESŐKET.

2.a legtöbb magyar nő semmire se jó

3.félénk/flegma/akármi

teljesen mindegy, ne ezen agyalj. keress nőket, beszélgess velük 2-3x és csak utána döntsd el, hogy tetszenek e.

komoly kapcsolatra emg ne számíts, általában 2-3 év.

2014. dec. 25. 19:07
 26/48 anonim ***** válasza:
0%

ahhoz is szokj hozzá hogy szinte csak trollok járnak ide. az emberek mindenhol ostobák.

mellesleg:

ajándékot nem küldözgetünk nyakrafőre ok nélkül, már csak azéert sem mert a szép/értelmes lányok naponta 10/20 bókot/ajándákot kapnak a semmiért. ne állj be a pincsi sorba. másrészt azért se mert megszokja és mindent el fog várni idővel.

perzse tedd ahogy tetszik, sok szerencsét.

2014. dec. 25. 19:10
 27/48 anonim ***** válasza:

"a legtöbb magyar nő semmire se jó"

Kora esti forever alone mocskolódás, imádom.

2014. dec. 25. 19:13
 28/48 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy forever alone megszólalás, mert van benne igazság sajnos nem is kevés.
2014. dec. 25. 19:21
 29/48 anonim ***** válasza:

Ekkora tapasztalatod lett a nők terén?

Egyébként egy felnőtt ember igenis viselje el a neki nem tetsző kritikát is.

2014. dec. 26. 15:12
 30/48 A kérdező kommentje:
Mit pofázol te is bele? A kérdésre nehéz válaszolni rendesen, mi?
2014. dec. 26. 15:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!