Valaki tud segíteni?
Kedves Laura!
Nekem volt egy osztrák előadóművész kollégám, aki évtizedekig ezzel a tudásával lépett fel különböző TV műsorokban, és mindenki csodálta, hogy tükörírással tudott írni mondatokat.
Az meg legyen a MAGÁNÜGYED, hogy ez egy "rendellenesség", vagy egy "különlegesség"!!
Ez csupán a családodnak, és a saját hozzáállásodnak a kérdése, hogy a körülötted élők ezért a tudásodért sajnáljanak, vagy irigyeljenek.
Mivel az életem nagy részét színpadokon töltöttem, és sok hasonló "furcsaságot/különlegességet" láttam már, ezért nyugodtan hihetsz nekem.
Te egy különleges tudással bíró ember vagy, amivel "kilógsz" a tömegből.
Tudod, hogy aki kicsit is kilóg valamivel az átlagból, azt nehezen viseli el a környezete,
de ha "felfedezik" és híres lesz, akkor meg büszkék lesznek rá.
"Kiskoromban azt mondták, hogy ki fogom nőni, de mégsem így történt."
Ezt már mondták olyannak is aki pl. 4 oktávon is tudott énekelni, de szerencsére "nem nőtte ki", és mára világhírű énekes lett! De Picassóra is mondtak mindenfélét, mára meg milliárdokért kelnek el a festményei.
Szóval ne feledd, hogy a világot mindig a különleges emberek viszik előre!!
Kedves Laura!
Senki sem gondolná, hogy ismeretlenül akarnád "reklámozni" magadat.
Viszont azt nem értem, hogy miért nem találtál hasonlót mint te.
Az első próbálkozásomra a Google 8 millió találatot adott ki a Youtube meg 66 ezret!!
(Írd be, hogy : mirror writing)
Szóval nem vagy egyedüli eset!
Itt egy példa a sok közül, de nézegessed meg a többit is.
Kellemes ünnepeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!