Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valaki tud segíteni?

Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hallott-e már valaki ilyesmiről. Születésem óta egyszerre mozog mindkét kezem. Másként fogalmazva; amit az egyik kezemmel csinálok, azt a másik kezem is csinálja. Pl: színezek, a másik kezem is olyan, mintha színezne. Kiskoromban azt mondták, hogy ki fogom nőni, de mégsem így történt. Valaki hallott már ilyenről? Vagy van valakinek ilyen ismerőse? A segítségeteket nagyon megköszönném!

2014. dec. 21. 21:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves Laura!

Nekem volt egy osztrák előadóművész kollégám, aki évtizedekig ezzel a tudásával lépett fel különböző TV műsorokban, és mindenki csodálta, hogy tükörírással tudott írni mondatokat.

Az meg legyen a MAGÁNÜGYED, hogy ez egy "rendellenesség", vagy egy "különlegesség"!!

Ez csupán a családodnak, és a saját hozzáállásodnak a kérdése, hogy a körülötted élők ezért a tudásodért sajnáljanak, vagy irigyeljenek.

Mivel az életem nagy részét színpadokon töltöttem, és sok hasonló "furcsaságot/különlegességet" láttam már, ezért nyugodtan hihetsz nekem.

Te egy különleges tudással bíró ember vagy, amivel "kilógsz" a tömegből.

Tudod, hogy aki kicsit is kilóg valamivel az átlagból, azt nehezen viseli el a környezete,

de ha "felfedezik" és híres lesz, akkor meg büszkék lesznek rá.

"Kiskoromban azt mondták, hogy ki fogom nőni, de mégsem így történt."

Ezt már mondták olyannak is aki pl. 4 oktávon is tudott énekelni, de szerencsére "nem nőtte ki", és mára világhírű énekes lett! De Picassóra is mondtak mindenfélét, mára meg milliárdokért kelnek el a festményei.

Szóval ne feledd, hogy a világot mindig a különleges emberek viszik előre!!

2014. dec. 22. 11:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Ezzel az egésszel nem reklámozni akartam ezt a tulajdonságomat, csak kideríteni, hogy van-e valaki más is rajtam kívül, aki ilyen, mert az interneten semmi infót sem találtam erről... De mondom; köszi a segítséget, mert ezek szerint vannak, akiknek ugyanígy mozog a kezük. :)
2014. dec. 22. 12:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves Laura!

Senki sem gondolná, hogy ismeretlenül akarnád "reklámozni" magadat.

Viszont azt nem értem, hogy miért nem találtál hasonlót mint te.

Az első próbálkozásomra a Google 8 millió találatot adott ki a Youtube meg 66 ezret!!

(Írd be, hogy : mirror writing)

Szóval nem vagy egyedüli eset!

Itt egy példa a sok közül, de nézegessed meg a többit is.

Kellemes ünnepeket.

[link]

2014. dec. 23. 18:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Úgy látszik rosszul próbáltam rákeresni, mert én nem találtam semmi hasznosat... A segítséget nagyon köszönöm!:)
2014. dec. 29. 17:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!