Szerintetek is furcsa vagyok?
Korosztályom, és néhány felnőtt szerint nagyon fura vagyok.
Nem olyan dolgok kötnek le, mint a legtöbb tinit. Engem nem tud érdekelni, hogy elmegyek péntek-szombat este bulizni, ahol minden csajjal kikezdek, mattrészegre iszom magam. Nem hallgatom a mai divatzenéket, inkább kicsit szimfonikusabb fajtákat(szimfonikus metál,folk metal). Nem divatolok, nem kell mindenféle csillivilli új ruha, airmax és hasonlók.
Nekem nem az a buli amit fent leírtam, hanem az hogy barátokkal kimegyünk az erdőbe, vagy a mezőre és szórakozunk, kikapcsolódunk. Imádom nézni a csillagokat, szoktam olyat hogy éjszaka mikor mindenki alszik, kimegyek a közeli erdőbe, keresek egy jó helyet, leülök és bámulom a csillagokat, valami lágy zenét hallgatva. Ilyenkor mindig olyan nyugodtnak érzem magam, mintha nem is ezen a világon lennék. Verseket írok, rengeteget álmodozok mindenféléről, amiket gyakran le is írok. Imádom a fantasyt.
Sokak szerint fura vagyok, és érdekesen tekintenek rám.
Utolsó!
Én is erre gyanakszom ;)
A kérdező teljesen tisztában van azzal, hogy ki ő, mi ő, de azért ide jön megkérdezni, hogy akkor ő most milyen.
"Kövezzetek meg , de én valamiért úgy érzem, hogy ezek a kérdések azért születnek meg , hogy minél több dicséretet/vállveregetést begyűjtsön a kérdező. Szóval nem az a lényeg, hogy fura -e vagy sem, hanem a pozitív visszajelzések gyűjtése."
Talán fél órája sincs, h itt megjegyeztem: elegem van már abból, h sokan nem kérdezni, hanem önigazolni járnak ide. Mi meg melózunk tök feleslegesen a válaszaink, véleményeink kifejtésével...
"mintha te is olyan hasznos választ adtál volna"
AD 1.: Nem tudhatod, ezen felül a kérdésre mely MÁS válaszokat adtam!
AD 2.: A kérdésekre, többségében nagyon is hasznos válaszokat adok. (Bár néha muszáj elpoénkodni az abszurd kérdések némelyikét, vagy számon kérni, mit is akar egyáltalán, ha hülye az adott személy kérdése.)
De ezentúl lehet ,h nem leszek olyan odaadó és nem fogok hosszasan , részletesen válaszolni a kérdezőknek, mint szoktam időnként eddig! (Legalábbis ritkábban fogok.)
Túl sok az önigazoló kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!