Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is furcsa vagyok?

Szerintetek is furcsa vagyok?

Figyelt kérdés

Korosztályom, és néhány felnőtt szerint nagyon fura vagyok.

Nem olyan dolgok kötnek le, mint a legtöbb tinit. Engem nem tud érdekelni, hogy elmegyek péntek-szombat este bulizni, ahol minden csajjal kikezdek, mattrészegre iszom magam. Nem hallgatom a mai divatzenéket, inkább kicsit szimfonikusabb fajtákat(szimfonikus metál,folk metal). Nem divatolok, nem kell mindenféle csillivilli új ruha, airmax és hasonlók.

Nekem nem az a buli amit fent leírtam, hanem az hogy barátokkal kimegyünk az erdőbe, vagy a mezőre és szórakozunk, kikapcsolódunk. Imádom nézni a csillagokat, szoktam olyat hogy éjszaka mikor mindenki alszik, kimegyek a közeli erdőbe, keresek egy jó helyet, leülök és bámulom a csillagokat, valami lágy zenét hallgatva. Ilyenkor mindig olyan nyugodtnak érzem magam, mintha nem is ezen a világon lennék. Verseket írok, rengeteget álmodozok mindenféléről, amiket gyakran le is írok. Imádom a fantasyt.

Sokak szerint fura vagyok, és érdekesen tekintenek rám.

2014. dec. 21. 13:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Mintha magamat látnám. :D Pacsi! ;) 19/F
2014. dec. 21. 14:34
 12/32 Borosta2 ***** válasza:
Ilyen alapon én is furcsa vagyok csak leszarom. Abszolút érzelemmentes feladatorientált kegyetlren vagyok mások szerint na és érdekeljen? Nem érdekel.
2014. dec. 21. 14:48
 13/32 anonim ***** válasza:

Az én szememben nem, mások szemében lehet. :)

A lényeg, hogy őrizd meg az eredetiséged.

2014. dec. 21. 14:49
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

öhm, én nem igazán értem, hogy miért írja mindenki, hogy fura vagy, meg, hogy te miért gondolod magad furcsának... az én szemembe tök átlagos vagy.

"Engem nem tud érdekelni, hogy elmegyek péntek-szombat este bulizni, ahol minden csajjal kikezdek, mattrészegre iszom magam. " - na és? számtalan ilyen tinit ismerek, akik nem járnak bulizni, nem járnak össze fűvel fával és nem részegednek le minden hétvégén. jómagam is közéjük tartozom. szóval ez nem jelenti azt, hogy furcsa vagy.

"Nem hallgatom a mai divatzenéket, inkább kicsit szimfonikusabb fajtákat(szimfonikus metál,folk metal)." - nem tudom, hogy a magyarországiak mennyire eltérően kezelik a témát, de ahol én lakom, senki nem számít furának, aki nem azt hallgatja amit, eléje nyomnak. (de persze a 12-13 évesek között ritka, aki nem divatzenét hallgat, de te nem is tartozol a 12-13 évesek közé)... szóval, én is rockot, punkot, metált, klasszikust, jazzt, reggaet hallgatok, mégsem tartanak furának.

"Nem divatolok, nem kell mindenféle csillivilli új ruha, airmax és hasonlók. " - talán megint közrejátszik az, hogy én nem Mo-n lakom, de nálunk nagyon sok tini öltözködik a divattól eltérően, sok a színes egyéniség. ez szerintem nem baj, ebben a korban mindenki a szárnyait bontogatja, nem kell fojton azt hordani, amit a kirakatokban látsz. ez sem értem, hogy miért lenne fura.

Írod, hogy neked az a buli, ha a barátaiddal lehetsz, nos elmondom, hogy rengeteg embernek ez a buli. ez hol fura, most sem értem...

A csillagok nézése nagyon nagyon nagyon sok embernek megnyugtató, kellemes foglalkozás, csodás dolgokat rejt az égbolt, ezt mindenki tudja. mi fura benne?

no de, erdőben csillagokat nézni?... logika, gyermek, logika. erdő=sok fa, sok fa=nem látod az eget, nem látod az eget=nem látod a csillagokat... hm, tanítsd meg nekem is, hogy az erdőben hogyan lássam meg a csillagokat.

Verseket írsz... no és? sokan írnak lírai vagy prózai alkotásokat, ez is egy módja annak, hogy megtudd, mi akarsz lenni nagykorodban.

"rengeteget álmodozok mindenféléről" - ki nem? :D

"Imádom a fantasyt. " - ki nem? :D najó, ez ide nem igaz, de nem csak te vagy, aki imádja a fantasyt. ha ettől tartanak furának, akkor nem tudom, hogy milyen ismerettségi köröd van.

Talán az is közre játszhat a dologban, hogy nem tartalak furának, hogy én sem élet hétköznapian, és talán a fent említettek tényleg fura emberre vallanak, csak számomra annyira egyszerűnek és hétköznapinak tűnnek, hogy nem talállak furának, mert én is "fura" vagyok. de szerintem egyszerűen csak éretteb vagy, nem érdekel a divat, nem azt csinálo, amit elvárnak tőled, de ettől nem leszel fura, különc. ez jó.

2014. dec. 21. 15:11
 15/32 anonim ***** válasza:
ez a fura [link]
2014. dec. 21. 15:51
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Engem az érdekelne,hogy mi az az "airmax"?
2014. dec. 21. 16:10
 17/32 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy fura.

Igaz, hogy a legtöbb tini olyan, amilyen, de kit érdekelnek? Ne foglalkozz azzal, hogy ki mit gondol rólad azért, mert nem mész az eszetlen tömeg után.

Legalább elmondhatod magadról, hogy nem vagy ugyanolyan, hanem különleges.:)

Ezen ne változtass, ha így folytatod az életed, véleményem szerint szép kilátásokkal teli jövőnek nézhetsz elébe.:)

Ezek az "átlagtinik" vagy nem tudom, hogy nevezzem őket, mind csövesként, vagy az utcasarkon fogják végezni, mert most ilyen baromságokkal elrontják az életük...

Lehet most kicsit (?) rosszul eshet neked, hogy furcsának gondolnak, de ne foglalkozz velük. Mindenkit annak gondolnak, aki nem olyan, mint ők.:D

UI: Nagyjából én is úgy állok a helyzettel, mint te.:D 17/L

2014. dec. 21. 16:50
 18/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem tudom melyik országban laksz, de külföldön sokkal normálisabbak az emberek mint itt Magyarországon.Szóval nem csodálkozom hogy ott az ilyen tök átlagos.. Sajnos itthon ennél sokkal szarabb a helyzet, meg úgy a társadalom nagy része.. Elég ha csak egy kicsit lógsz ki a sorból és sok nyomorult máris rád száll.

Az erdőben fát nézni: Nem olyan sűrű erdőre kell gondolni. Vannak a fák között kisebb tisztások, dombok ahonnan gyönyörűen kilehet látni :D

2014. dec. 21. 16:58
 19/32 anonim ***** válasza:

#14-es vagyok. Erdélyben élek, szóval nem annyira távol.

a fás dolog meg így már sokkal érthetőbb :D

2014. dec. 21. 17:03
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Kövezzetek meg , de én valamiért úgy érzem, hogy ezek a kérdések azért születnek meg , hogy minél több dicséretet/vállveregetést begyűjtsön a kérdező. Szóval nem az a lényeg, hogy fura -e vagy sem, hanem a pozitív visszajelzések gyűjtése.
2014. dec. 21. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!