Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez mitől volt? Fura.

Ez mitől volt? Fura.

Figyelt kérdés

Először beszéltünk (élőben) azzal a sráccal,aki iránt lehet,hogy érzek valamit,bár gondolom ő nem úgy érez. .

Az egyik haverja (akivel én is elég jóban vagyok) szólt oda nekem,hogy a srác (...) mondani akar valamit. . Na,már ezt nem értettem,hogy miért a haverja szól nekem. . (...) nem mer,ha már ő akar beszélni ?! (...) két barátja mögül figyelt szinte az ablakba bebújva. .

Odamentem,köszöntünk,pár másodpercig csak némán néztük egymást aztán elkezdte mondani a "vicces bosszút,amit egy ember ellen terveltek ki,mert engem és (...)-ot "megbántott". Amikor a haverral beszéltem,nevettem,közben (...) engem figyelt. . És pár centire állt tőlem,és egyenesen a szemembe nézett,én már alig bírtam ki a szitut,az arcom égett,súlytalannak éreztem magam,mintha lebegnék,bedugult a fülem,tompák lettek a hangok miközben ez történt. . Utána hazafele is furán éreztem magam,csak néztem magam elé,a 30perc buszozás 5 percnek tűnt. . Ez mitől volt? Nem szívtam semmit :-D remélem nem azért mert ennyire tetszik (...),mert tudom,hogy hiába. .

2014. dec. 17. 02:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Tyűűűű!

Lehet még korán van,de ebből én nem értek semmit!

2014. dec. 17. 04:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem de :)..nade kézzel fogható magyarázatot én se tudok az ilyesmikre, pedig igen sokat segítene a dolgok megértésében....Valaki, aki utánajárt már ilyesminek és juttott valamire, ossza meg:)
2014. dec. 17. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!