Fura gyűjtött tárgyak?
Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy csak én vagyok e körül véve olyan emberekkel akik érdekes dolgokat gyűjtenek, vagy tényleg ilyen sok van belőlük? Egyik barátnőm például a blokkokat gyűjtötte, mindig elrakta a pénztárcájába, amíg már maga a pénz alig fért el benne. Egy másik a baby dollokra vadászott, bár nagy ritkán hordta csak őket, van ami összesen egyszer volt rajta. Most megint hallottam egy furcsaságot, egyik barátom a csomagoló papírokat gyűjti (a hosszú tekercsek amiket az ember általában csak karácsony előtt vesz)
Valaki tud még ilyen "érdekes" gyűjtési hobbykat? :D
2014. nov. 27. 18:47
1/10 anonim válasza:
Én energiaitalos dobozokat gyűjtök. Már tele van velük pár polc, meg egy teljes szekrény, pedig minden fajtából csak egy darab van.
2/10 anonim válasza:
Egy ismerősöm bögréket gyűjt, egy másik féldecis röviditalokat.
3/10 anonim válasza:
A testvérem karórákat gyűjt, én meg porcelán madárfigurákat, bár nem tudom, ezek mennyire szokatlanok.
4/10 anonim válasza:
Egyszer volt a tv-ben,hogy porszívókat gyűjtött egy tag Amerikában,telis teli volt a ház porszívókkal egymás hegyén hátán az egész régiektől elkezdve...
6/10 anonim válasza:
Mi a banánokon lévő márkajelző matricákat gyűjtjük.
7/10 anonim válasza:
Nem tudom, ez mennyire számít gyűjtögetésnek, de én imádom a tollakat. Akárhányszor csak bemegyek egy százforintos boltba vagy egy papírírószer boltba, muszáj vennem egy tollat xd Persze azért nem vagyok ilyen megrögzött gyűjtögető, hogy mindenféle tintájúból van legalább 1 db-om meg ilyesmi, de azért van egy pár :D 17/L
8/10 anonim válasza:
Egyik ismerősöm, kb. 10-11 éves gyerek kulcsmániás, gyűjti a kulcsokat, a kocsi kulcsok a kedvencei...xD
10/10 anonim válasza:
Hát én a könyveket gyűjtöm, a húgom Topjoy-os kupakokat, egyik barátnőm pedig az elhegyezett színes ceruzákat. Egészen piciket, fél-1 cm-eseket. Már ha ezek furcsaságoknak számítanak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!