Szerintetek is furcsa vagyok?
Korosztályom, és néhány felnőtt szerint nagyon fura vagyok.
Nem olyan dolgok kötnek le, mint a legtöbb tinit. Engem nem tud érdekelni, hogy elmegyek péntek-szombat este bulizni, ahol minden csajjal kikezdek, mattrészegre iszom magam. Nem hallgatom a mai divatzenéket, inkább kicsit szimfonikusabb fajtákat(szimfonikus metál,folk metal). Nem divatolok, nem kell mindenféle csillivilli új ruha, airmax és hasonlók.
Nekem nem az a buli amit fent leírtam, hanem az hogy barátokkal kimegyünk az erdőbe, vagy a mezőre és szórakozunk, kikapcsolódunk. Imádom nézni a csillagokat, szoktam olyat hogy éjszaka mikor mindenki alszik, kimegyek a közeli erdőbe, keresek egy jó helyet, leülök és bámulom a csillagokat, valami lágy zenét hallgatva. Ilyenkor mindig olyan nyugodtnak érzem magam, mintha nem is ezen a világon lennék. Verseket írok, rengeteget álmodozok mindenféléről, amiket gyakran le is írok. Imádom a fantasyt.
Sokak szerint fura vagyok, és érdekesen tekintenek rám.
Kösz a rövid,velős választ..:D
Kimaradt:16/F
Lehet hogy sokaknak fura vagy, de ez azért mert számukra elképzelhetetlen, hogy te így is jól érezd magad.. ennyivel gazdagabb vagy náluk.
Folk on!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!