Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A barátom normális?

A barátom normális?

Figyelt kérdés
A barátom nem szokott a nevemen szólítani. Egy darabig nem tűnt fel a dolog, de már eléggé idegesít. Megkérdeztem, hogy miért ilyen, azt mondta, hogy senkit nem szokott a nevén szólítani. Lehet, hogy pszichiáterhez kellene járnia?

2014. dec. 14. 19:56
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
50%
De ez akkor is furcsa. Ahhoz, hogy eljussak valakivel olyan kapcsolatba, hogy máshogy is hívjam őt vagy ő engem, ahhoz kell egy ismerkedési szakasz. Ebben a szakaszban hogy hív? Mert a nyuszi még korai. Akkor állandóan előttem ugrál? Ha nem veszem fel vele a szemkontaktust, soha nem szólít meg? Vagy "hé"-zik, és integet, mint egy siketnek? Ez elég betegesen hangzik.
2015. jan. 24. 19:24
 52/54 anonim válasza:

Nekem ez rá a teóriám amúgy.. akinek rövid ideig tart ez az ismerkedős, barátkozós korszak, annál vannak ilyen problémák. Nálunk kicsivel több, mint 1 hónapig tartott. Persze ez nem azt jelenti, hogy oké, mától együtt vagyunk, úgyhogy akkor: DRÁGÁM, szerelmem, édesem stb.

72-es te meg ne legyél ilyen hülye, kérlek. Gondolom szerinted a depressziósokat, és a paranoiásakat, és a skizofréneket és a minden hasonló eredetű betegségtől szenvedőket is jól agyon kéne verni, mert csak kitalálják, hogy bajuk van, igaz? Te se látsz az orrodnál sokkal tovább..

2015. jan. 25. 21:06
 53/54 anonim ***** válasza:

72-es kinek szólt?

(51-es vagyok)

2015. jan. 25. 23:18
 54/54 A kérdező kommentje:
Nem csak az volt a baj, hogy a keresztnevemen nem szólított, hanem hogy sehogy sem. De időnként már rá tudom venni, hogy szólítson valahogy.
2015. febr. 1. 12:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!