A barátom normális?
Figyelt kérdés
A barátom nem szokott a nevemen szólítani. Egy darabig nem tűnt fel a dolog, de már eléggé idegesít. Megkérdeztem, hogy miért ilyen, azt mondta, hogy senkit nem szokott a nevén szólítani. Lehet, hogy pszichiáterhez kellene járnia?2014. dec. 14. 19:56
42/54 A kérdező kommentje:
40-es. Ha a barátom meg akarná kímélni magát a továbbiaktól, bármikor megteheti. Ehhez miért kellene nekem szakítanom vele? Gondolod, hogy ő nem lenne képes rá, ha akarna?
2014. dec. 15. 19:09
43/54 anonim válasza:
Azért, mert így egy olyan kapcsolatban vagytok, ami csak az egyikőtök heléről működik.. mivel te már szakítani akarnál vele. Az ilyen mindig rossz kapcsolat, 2 kell hozzá hogy rend legyen.
44/54 A kérdező kommentje:
Ha megfordul a fejedben, hogy szakítasz a barátnőddel sose gondolod meg magad?
2014. dec. 15. 19:25
45/54 A kérdező kommentje:
Mármint, ha pasi vagy.
2014. dec. 15. 19:33
46/54 anonim válasza:
Én sem tudom a barátomat a keresztnevén szólítani. Bárhogy máshogy igen, a keresztnevén szimplán nem, ez van. Tényleg nem normális dolog, de jobb lenne, ha nem ezen ragadnál le, hanem inkább a globális problémát próbálnád meg kezelni.
(btw nem tudod, hogy másokat szokott-e keresztnevén szólítani?!)
47/54 anonim válasza:
De olyan nincs, hogy nem TUDOD. Ha épek a hangképző szerveid, és egyébként tudsz beszélni, akkor ki tudod mondani a nevét.
48/54 anonim válasza:
De uramatyám nem lehet felfogni, hogy valakinek ez rosszul esik vagy rosszul hangzik? Van akinek ez olyan, mintha apunak vagy anyunak hívnád a párodat. Totál kész
49/54 anonim válasza:
Mi esik rosszul abban, hogy valakit a saját nevén hívsz?
50/54 anonim válasza:
Én enm tudom, mert nekem nem esik rosszul, de én elfogadom, hogyha másnak igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!