Nincs egy normális barátom se, mit csináljak?
Bizonyos fokig átérzem a bajod. Nekem ugyan vannak barátaim és vannak és csinálunk is programokat olykor-olykor, szóval közös élményeink is vannak, de nekem valami akkor is hiányzik.
Egyrészt ők nem nagyon azok a fényképezgetős fajták, szóval általában nekem kell kezdeményeznem ezen a téren, de legtöbbször akkor is csak ilyen átlagos csoportképekben, meg egyszerű kamerábanézősésmosolygós fotókban vannak benne.
A másik pedig, hogy nem találkozunk olyan gyakran, a legjobb esetekben is csak hétvégenként és akkor is előre megbeszélt programokat csinálunk, egyszóval hiányzik velük a spontanitás.
ÉN is teljesen ugyanígy vagyok, és nem tudom mit tegyek. Vannak barátaim, de kevés a közös programunk, nem igazi barátok inkább csak jó ismerősök. Néha magányosnak érzem magam. :(
Ha gondolod írj és beszélgethetünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!