Normális, amit a legjobb barátom iránt érzek?
A legjobb barátom egy fiú, és én egy ideje úgy érzem, nekem ő a tökéletes barát. Vele nem járnék, de ha lenne egy másik fiú aki olyan mint ő, csak egy kis plusszal, akkor belé szerelmes lennék.
A lényeg annyi, hogy őt nagyon szeretem, és biztonságban érzem magam mellette, és legszívesebben egész nap ölelgetném, de az a fura, ami most jön, és ezért meg leszek kövezve.
Nem szoktam róla fantáziálni, de ő az egyetlen személy akiben megbíznék, ha a szüzességem elvesztéséről lenne szó.
Normális?
Kimondottan önző dolog. Egyszer szeretnél lefeküdni vele, mert félsz az első alkalomtól. A piszkosmunkát vele végeztetnéd, de járni nem járnál vele, esélye sincs egy szerelmi kapcsolatnak. Nekem is volt ilyen barátnőm, rövid úton leépítettem...
Nagyon nem fair dolog!!!
Kedves Kérdező!
Szerintem ha testi kapcsolatra kerülne sor, akkor méltathatnád annyira a srácot, hogy adsz egy esélyt neki. Ellenben, ha várod a szőke herceget fehér lovon, akkor annak sok esetben az lesz a vége, hogy egy komolyabb ivászat után az egyik félig ismered félig meg nem cimbi megteszi, és utána jön még sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!