Hogy segítsek fel dolgozni?
Figyelt kérdés
A párrom most fogja el veszteni az édes apját vasárnap búcsúztak el tőle a nővérével. Nagyon ki vannak,és nem tudom hogy segíthetnék nekik. A párom még vissza is folytja magába mert a férfiak nem sírnak félek hogy depressziós lesz.2014. dec. 8. 09:39
1/3 anonim válasza:
ha előtted nem akar, néha egyedül kell hagyni (amikor tudja, hogy senki nem fogja zavarni) és akkor egyedül tud sírni...amikor biztos, hogy senki nem zavarja meg akkor ki tudja adni...de talán arra van szüksége, hogy támogasd, figyelj rá, szeresd...ezt neked kell tudnod milyen...
2/3 A kérdező kommentje:
hát most próbálok neki a gyerek kori barátjával programot szervezni nem szokott inni,de hátha meg isznak együtt valamit,vagy valami.:/
2014. dec. 8. 10:15
3/3 anonim válasza:
Szia, en is igy vesztettem el anyukamat, csak en mar nem ertem be a korhazba az utolso pillanataihoz. Ido es szeretet, ez a ketto tud neki segiteni. Nekem segitett hogy beszeltem rola, a szep emlekekrol. Sokat segitett hogy volt parom akihez hozzabujhattam vigasztalasul. Lehet hosszu ido lesz, de idovel rendbe fog jonni. Nagyon sajnalom, kitartast kivanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!