Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 16 éves vagyok és nagyon...

16 éves vagyok és nagyon szeretnék dolgozni akár suli időben is, hogy segítsek anyukámnak, szerintetek a mekiben vagy valami ilyen helyen lenne esélyem?

Figyelt kérdés

2012. aug. 19. 21:58
 1/4 anonim ***** válasza:
inkább csak újság kihordás, de nem rossza az
2012. aug. 19. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Suliidőben aligha.
2012. aug. 19. 22:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak hozzátenném, hogy tudod hány 18 éven felüli diák próbál diákmelót találni így mekiben stb, de alig van valami?
2012. aug. 19. 22:38
 4/4 anonim válasza:

Én is próbálkoztam anno 16 évesen mekiben.Be is hívtak,megbeszélésre(ahol kiszórják aki nem kell).Kérdezgettek mindenfélét,aztán valami miatt nem lettem kiválasztva.

Majd ma már tudom,ha annyi idős lennék valami irodai munkát néznék,azt általában 16 éveseknek is szoktak találni,mondjuk olyan feltételekkel,hogy heti 2-3 nap.

Ha lehet hétvége ( elég soknál lehet) akkor ott a szombat vasárnap.A 2 napod így is meg van.Persze mindez csak akkor ha tanulni is tudsz mellette,ehhez nagy szorgalom kell :)

2012. aug. 21. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!