Milyen a mekibe dolgozni?
Attól is függ hogy diákként vagy rendes "műszakban" dolgozol ott,mert ha nem diákként akkor sok lóvét levonnak ilyen-olyan dolgok miatt.
Szerintem könnyű megutálni,de sajnos a mai világban a pénz az nagy úr
Ha diákként vagy ott,akkor is sokat levonnak :)
Ezt leszámítva igaza van az előttem hozzászólónak.
Szia!
Kezdőként általában konyhai munkákat tanulsz. Ha odafigyelsz és igyekszel, nem lehet gond. Fel is hívják az elején a figyelmed, hogy nem a gyorsaság a lényeg, hanem hogy mindent pontosan és helyesen tanulj meg, aztán majd jön a rutinnal a gyorsaság is.
Kasszában ritkán kezdenek, mert nyilván előbb ismerned kell a termékek összetételét, elkészülési idejét, a folyamatokat stb. Később viszont jön az is. Lehet nem sokat leszel majd kint, ez tőled függ, meg hogy mennyire megy az a terület.
Én már csinálom egy pár éve, a kassza a kedvenc és imádom az egész munkát.
A levonások meg...ha nem feketén dolgozol, akkor sajnos ez van mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!