Mekibe megyek dolgozni. Lenne egy pár kérdésem, mielött elmegyek az iskolaszövetkezhez beiratkozni?
Figyelt kérdés
1. Mennyire viseli meg fizikailag az embert a napi 8órás "pörgés"?
2. Cigiszünet van néha? mert az tudom, hogy van egy 20 perces ebédszünet, de 8óra alatt ha 1x tudok cigizni, elpangok.
3. Ez bruttó vagy nettó órabér?
2011. okt. 17. 23:06
2/4 anonim válasza:
Első 2-3 hét nehéz, a lábad lerohad, az emberek hülyeségén felb.aszod az agyad, aztán megszokod és egyre könnyebben viseled.
Amikor én voltam diákmunkán, akkor nem volt cigiszünet, nem tudom, hogy 14 év alatt ez változott-e, nem hiszem, mert olyan nincs, hogy áll a sor, a személyzet meg kint lazázik, bagózgat.
3/4 anonim válasza:
bruttó órabér az tuti a többit nem tom...
4/4 anonim válasza:
Szerintem nettó, Pesten 500 alatt még soha nem dolgoztam szövetkezeten keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!