Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Meghívtak esküvőre, de nem...

Meghívtak esküvőre, de nem akarunk menni a barátommal, mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Anyám párjának a fiának lesz az esküvője,anyám már húsz éve ismeri a párját,már mondtuk hogy nem akarunk menni,de közölte hogy ne égessük be ,a párja fia előtt.Külföldön lenne az esküvő a határon kívül,de nem messze.Anyám párja vinne kocsival minket,de nem szeretnénk menni.De nemleges választ nem fogadnak el,eléggé erőszakosak,sajnos.Nem tudom mit tegyek milyen kifogassal mondjam le az egészet.Mit találjak ki milyen betegséget.

2014. dec. 6. 13:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
A 20. Kommentedböl kedves kérdező,úgy tűnik,h te akarsz menni. Most először is azt döntsd el,h mit akarsz,utána tedd azt !
2014. dec. 6. 15:17
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
Azt mondjátok hogy fertőző betegek letettek szimuláltok egy kicsit és le van tudva a dolog.
2014. dec. 6. 15:19
 23/29 anonim ***** válasza:
31%

Nemet mondasz és kész. Ha megsértődnek, majd megbékülnek!

Nagyon sokan vannak, akik a hátuk közepére sem kívánják a lakodalmat!

Milyen ostobaság az, hogy a vendégek együtt örülnek az ifjú párral? Miért kellene nekik is örülni? A házasság attól nem lesz sem jobb,sem rosszabb, ha többen vagy kevesebben vannak, akik esznek-isznak.

2014. dec. 6. 15:20
 24/29 A kérdező kommentje:
A gond az,hogy nem fognak megbèkèlni.Legalábbis anyám nem.
2014. dec. 6. 15:43
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha a barátod nem akar menni, akkor nem megy! Neked nem tilthatja meg, hogy elmenj!

Másrészt, ha a barátoddal már nagyon régen együtt vagytok, és hosszútávú közös életet terveztek, akkor viszont ő is félre tehetné a saját "nem akarok" makacsságát a családi béke kedvéért!

2014. dec. 6. 15:51
 26/29 anonim ***** válasza:
65%

Csak az első oldalt olvastam el.

"Ha nemet mondok bármire akkor jön a sértödés,meg ugye a szokásos szövegek,vagy hogy felejtsem el őt ezentúl örökre ha ilyen szemét vagyok."

Na pont az ilyen lelki terorrt szeretem.:

- Emiatt feletsem el? Ezt akarod? Legyen. Igazi megértő anya vagy, akinek nem ezköz a saját gyereke.

Szerintem ennyi idősen, nem is lenned bajod, ha meg is sértődne. Hidd el, egy darabig puffog majd, mikor tényleg rájön, hogy te a lánya vagy, akkor meg enyhül. Anyám is ilyen és régen mindennel zsarolt és én féltem, hogy elhagyja a házunk... Most meg ha próbálkozik, akkor csak biztatom, hogy tegye meg nyugodtan, ha annyira akar menyjen. És tudod mi szokott ez lenni? Hát semmi. Kifigurázom és mosolygok rajta.

2014. dec. 6. 16:19
 27/29 A kérdező kommentje:
Igy van,lelki terror.Gyakorlatilag az van.Tesómmal is ezt csinálja.Ha ellentmondok neki,akkor azt kérdezi,hogy már nincs rá szükségem,nem szeretem.Ha hív,és megkérdezi,hogy zavar-e az is költői kérdés,mert nem mondhatom,hogy nem zavar.
2014. dec. 6. 16:38
 28/29 anonim ***** válasza:

Nézd, ha nem akarsz részt venni a családi összejöveteleken, nem veszel részt, de annyi eszed azért csak van, hogy ha mindegyiknél hazudsz valamit, úgyis átlátnak a szitán.

Két választásod van: nem élsz családi életet és vállalod, hogy lesz akinek ez nem tetszik, vagy fontosabb alkalmakkor, mint ez is, kibírsz egy kis időt a családdal ha megy veled a barátod, ha nem.

2014. dec. 6. 17:01
 29/29 anonim ***** válasza:
58%

Nézd, kedves kérdező!

A család, mindig is a családod marad, bárhogyan is fordul majd az életed, rájuk mindig számíthatsz.

A barátod, az a barátod, és ha már most ennyire alapvetően be akarja szabályozni, hogy te mit tegyél és mit nem, ... barátot még választhatsz másikat, aki jobban megért, és nem állít választás elé ilyen esetekben!

2014. dec. 6. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!