Mi tegyek a barátommal?
Kórház. Be kell menni vele a pszichiátriára, mert olyan mély depresszióba zuhant amiből egyedül, orvosi segítség nélkül nehezen fog kijönni.
Az, hogy nem képes funkcionálni, nem alszik, nem eszik, egyetemre nem jár, már súlyos állapot és régóta tart. Az pedig nagyon nagy probléma, hogy iszik is mellé.
Ez elég primitív kijelentés, hogy a nők szeretnek a másik lelkébe taposni. Ne a csajjal foglalkozzatok, attól nem lesz jobb a barátodnak.
Én is hasonló állapotban voltam, amikor elhagyott a barátom. Sikerült talpra állnom, nem hagytam el magam.. A barátod nem így áll a dolgokhoz, szerintem is menjen orvoshoz. Segíthetsz rajta, ha foglalkozol vele, de nem tudod helyette megoldani.
Kitartást és jobbulást kívánok!
"Érdemes lenne szerinted kicseszni a csajjal?"
Attól a barátodnak jó lesz, hogy a csajnak sz.r? Szerintem nem. Ide mint már írtam, külső segítség kell, aki segít feldolgozni a történteket. Minimum pszichológus, de inkább pszichiáter. Ó és ha bármikor kiejti az öngyilkosság szót a száján, akkor azonnal kórház, mert megteszi!
"Ez elég primitív kijelentés, hogy a nők szeretnek a másik lelkébe taposni."
Attól még a nők többségére igaz, hogy szeret a másik nem érzéseivel szórakozni, játszmázni és fájdalmat okozni. Azzal én is egyetértek, hogy most nem a csajjal kell foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!