Összevesztem egy barátommal és letiltott fb-on. Meddig tart egy ilyen tiltás? Amíg fel nem oldja?
Figyelt kérdés
facebook, tiltás2014. nov. 4. 22:29
2/12 anonim válasza:
Hogy oldjam meg ha a szám büdös de mosok fogat?
3/12 A kérdező kommentje:
köszi, de ez a kérdés h jön ide? :D
2014. nov. 4. 22:36
4/12 anonim válasza:
kérdező , csinálj egy másik facebookot , azt ki se muszáj töltened rendesen de azzal már tudsz neki írni , és semeddig nem tart megcsinálni :)
ha azt is letiltja csinálsz másikat :D ilyen 1xrű :D
5/12 anonim válasza:
Valaszt akarok xd csak visszakerdeztem
6/12 A kérdező kommentje:
István, akkor a válasz: petrezselyem :D
Nem szeretnék másik profilt csinálni, így is azért tiltott le mert nagyon rászálltam, minden áron meg akartam beszélni vele valamit és ez lett belőle. De talán majd egyszer megbékél. Bár eléggé összevesztünk...
2014. nov. 4. 22:48
7/12 anonim válasza:
mit szerettél volna megbeszélni vele ? nem ám örülne, hogy ennyire érdekled :/ :)
8/12 anonim válasza:
wáá vagy mi na , ő érdekel téged xD bocs már fáradt vagyok :D
9/12 A kérdező kommentje:
Hosszú lenne elmesélni, de a lényeg az h dugipajtik vagyunk, én viszont többet szerettem volna ennél, ő meg nem. Az a baj h beleszerettem és elkezdtem féltékenykedni. Ő olyan típusú pasi aki csak megdugja a nőket de nem akar érzelmekbe bonyolódni...
2014. nov. 4. 22:54
10/12 anonim válasza:
ja értem :/ hát akkor ez így gázos ja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!