Összevesztem a barátnőmmel, mit csináljak?
Hány évesek vagytok? Tudjátok egyáltalán, mit jelent az igazi barátság? Az, hogy mindkettőtöknek tetszik egy fiú, mit jelent Nektek? Miért kellene a fiúról Neked lemondani? A fiú hogy áll a dologhoz?
Szeretne az a fiú Tőled egy kicsit többet, mondjuk barátod lenni? Vagy inkább a barátnőd felé hajlik? Ja, ez nem lehet, mert akkor nem kéne lemondanod róla.
Összegezve: ha a lemondásodon múlik a barátnőd barátsága, akkor nem barátság! Majd az idő, és a fiú eldönti ezt a vitát, akkor megtudod, mit csinálj.
1.A leírtak szerint tutira mehetünk,hogy nem a barátnőd,nemhogy még az igazi barátnőd legyen.
2.Egy lánynak nem tetszhet egyszerre 3 fiú,szóval lehetséges,hogy egyik fiút sem szereti..
3.Szerintem hagyd a "barátnőd" a fenébe,mert ilyenekre pazarolni az időd felesleges.
Szerintem alapszabály, hogy ilyenkor mindkettőtök mondjon le a fiúról. (Pláne, hogy a barátnődnek 3 fiú tetszik egyszerre, tehát nem halálosan van belezúgva...annyira nem lehet neki fontos, te viszont állítólag a legjobb barátnője vagy...)
Te egyedül ne mondj le róla az ő kedvéért, mert ha csak így marad a 'barátnőd', akkor nem is igazi barátnőd.
Ha tényleg nem fog szóba állni veled emiatt, akkor talán jobb is, ha új barátnő(ke)t keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!